עבור לתוכן

מה מעצבן אותכם במחשבים? בכללי

Featured Replies

פורסם

דברים שמעצבנים אותי במחשבים:

1) מסכים כחולים.

2) ריסטארטים תחשבו, עדיין צריך לעשות ריסטארט, כמו windows 3.11

3) צוואר בקבוק, במיוחד של דיסקים קשיחים שהטכנולוגיה שלהם לא השתנתה הרבה מאוד שנים.

4) מאווררים, הדברים האלו היו אמורים לעוף מחיינו לפני שנים, אבל עדיין אנחנו נאבקים עם לכלוך ואבק (למי יש ז*ן לשים איזה אגרטל עם קירור מים?)

• תגובות 48
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעצבן אותי ש:

1) צריך ללכת לישון.

2) אני עובד על משהו חשוב, ואז יש הפסקת חשמל.

3) לשחק עם אנשים נובים במשחקים. אני מנסה להסביר להם משהו אבל הם עושים בידיוק ההפך בכוונה. ארררר.

פורסם

דברים שמעצבנים אותי במחשבים:

1) מסכים כחולים.

2) ריסטארטים תחשבו, עדיין צריך לעשות ריסטארט, כמו windows 3.11

3) צוואר בקבוק, במיוחד של דיסקים קשיחים שהטכנולוגיה שלהם לא השתנתה הרבה מאוד שנים.

4) מאווררים, הדברים האלו היו אמורים לעוף מחיינו לפני שנים, אבל עדיין אנחנו נאבקים עם לכלוך ואבק (למי יש ז*ן לשים איזה אגרטל עם קירור מים?)

גם בקירור מים צריך מאווררים

פורסם

הדבר הכי מעצבן במחשבים זה ההארדיסק! את כל האיטיות מקבלים ממנו. נמאס לחכות לדברים. נמאס לשמוע רעשים. דיי רוצים FLASH!

פורסם

שאנשים שלא מבינים בגרוש דופקים את המחשב שלהם ואחרי זה מבקשים ממך עזרה, אתה מסביר להם מה הטעות שהם עשו והם מזיינים לך את השכל.

פורסם

כשמורידים קובץ גדול של 4GB (ואפילו כל קובץ קשה להשגה) ואז יש שגיאת CRC. :(

פורסם

שאנשים שלא מבינים בגרוש דופקים את המחשב שלהם ואחרי זה מבקשים ממך עזרה, אתה מסביר להם מה הטעות שהם עשו והם מזיינים לך את השכל.

אחחחח כמה שזה מעצבן :pissed: :pissed:

פורסם

כן פעם אמרתי לחבר שלי שיכול להיות לו בעיה בספק ומאז הוא אומר לי על כל בעיה זה בספק אני בטוח.......

פורסם
  • מחבר

לפעמים הג'וייסטיק הולך הצידה כשאני טס.... מעצבן...

יש תוכנות שאתה צריך להשאיר את המחשב שלך כל החיים כדי להתקין אותם או משחקים וכו' ואז לעשות Update.... (בלי שום קשר למחשב חזק או לא)

פורסם

הכי מעצבן ב-FF זה שאתה מדי פעם משחק במשחק רשת לוחץ על אותו כפתור כמה פעמים ואז הוא פותח לך שורות חיפוש...

פורסם

תגיד לו אני בספק אם הבעיה בספק :P

ואני מדבר על דברים אפילו יותר פשוטים שאתה מסביר לו ועוזר לו במשהו 5 שעות! ובסוף אם אומרים אתה סתם אפס במחשבים...אתה צריך ללמוד ממני..[לא בציניות]

פורסם

מחשבים עצמם, ואני מדובר מנקודת מבאט של מכור לשעבר.

פורסם

הדבר הכי מעצבן במחשבים זה ההארדיסק! את כל האיטיות מקבלים ממנו. נמאס לחכות לדברים. נמאס לשמוע רעשים. דיי רוצים FLASH!

אתה מודע לזה שFLASH איטי פי עשרות מונים מHD בפעילות שוטפת נכון? ::)

פורסם

הוא כנראה שכח....

פורסם

כמו שאמר frEE_frEAk

שהטכנולוגיה מתפתחת יותר מדי מהר...

תחשבו על זה אחרי שאתם קונים מחשב..עוד לא יצאתם מהחנות וכבר יוצא משהו חדש ככה שאחרי חודש המחשב שלך נחשב ישן.......

מסכים איתך ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים