עבור לתוכן

מה מעצבן אותכם במחשבים? בכללי

Featured Replies

פורסם

*הכי מעצבן אותי שאתה משחק באיזה שהו משחק עם משימות שצריך לעבור ופיתאום יש הודעת שגיאה וכל השלב שכל כך התאמצת בשבילו הלך קפוט....

ואח"כ יש את המחשבה שלהתחיל מחדש את השלב אתה כבר מעדיף לסגור את המחשב ולראות טלויזיה :-\

*כאשר אתה משתמש בוורד אז יש איזו בעיה ברווחים, אותיות וכו'.... קיצר לא יוצא לך כפי שרצית, אז קשה לך לך להתמודד עם זה ואתה חופר על הוורד עד שאתה מוצא את הבעיה

• תגובות 48
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכי מעצבן אותי זה אנשים שלא יודעים להשתמש במחשב!

רק קנו אותו תוך יום יומיים הוא מלא וירוסים וזז כמו גרוטאה. ואז הכאב ראש שלי מתחיל.. (מישהו צריך לסדר להם לא?)

פורסם

שהמחשב לא זז...

פורסם

מערכת ההפעלה :kopfpatsch: (ווינדוס לכל גירסותיאה )

אפילו שהייתי עם לינוקס לא זוכר איזה גירסה במשך כמה שעות לא האמנתי שיש מערכת הפעלה יציבה חחח רק חבל שמשחקים לא עובדים עלייה

פורסם

שהוא לא עושה טוסתים ושאי אפשר להוריד באימיול כרטיס מסך! ושאי אפשר להגיע לבאס של 5000! :pissed:

פורסם

שהטכנולוגיה מתפתחת יותר מדי מהר...

תחשבו על זה אחרי שאתם קונים מחשב..עוד לא יצאתם מהחנות וכבר יוצא משהו חדש ככה שאחרי חודש המחשב שלך נחשב ישן.......

פורסם

ערנבים.

זה הכי מעצבן... פתאום צצים ערנבים משום מקום.

פורסם

תחשבו על זה אחרי שאתם קונים מחשב..עוד לא יצאתם מהחנות וכבר יוצא משהו חדש ככה שאחרי חודש המחשב שלך נחשב ישן.......

לקחת לי את האותיות מהמקלדת.

בדיוק מה שחשבתי.

פורסם

כנ''ל.

אבל...

*גם שכאשר אתה מוריד סרט ועד שסוף סוף הוא יורד הוא לא עובד/או שהתרגום לא מתאים.

*וגם שכאשר אתה מוריד סרט הוא נתקע לך על 90% :'(

פורסם
  • מחבר

באתי לאיזה חנות מחשבים אחרי שנה ככה להחליף כרטיס מסך מ-AGP לכרטיס מסך PCI-Express והוא שאל אותי איזה חריץ יש לך אז אמרתי לו,לא יודע כשחזרתי הבייתה גיליתי שיש לי AGP וראיתי גם חריץ PCI, חשבתי אולי זה יעזור, אז הוא אמר לי שזה לא מתאים ואני צריך להחליף את כל המחשב (חוץ מכונן) כדי ללשים כרטיס מסך אחר... כל כך הייתי מבואס. (זה קרה לפני שנה וחצי בערך)

פורסם

זה סה"כ אומר שפגשת מוכר-גנב.

פורסם
  • מחבר

זה דווקא חנות טובה, כבר אני מתקן אצלו 3 שנים, הוא אחלה בנאדם.... עוד דבר שאני שונא:

*כאשר באים לקנות אצל חנות מחשבים אותו מוכר עושה פרצוף של 1000000$ ומקבל אותך כמו מלך, אחרי שאתה קונה מחשב כשאתה בא לתיקון אצלו הוא עושה לך פרצוף של 9 באב

פורסם

הכי מעצבן שאתה משחק באיזה מישחק ואתה חייב לחרבן אבל אתה לא רוצה לעצור את האקשן? :jump: עפתי לקבל החלטות..

פורסם

קורה לכם שאתם מורידים משהו ששוקל 4 ג'יגה בערך חודש ימים ו2 דקות האחרונות שזה צריך לסיים, שאתם רואים את החוזים זזים מ99.9% ל-100%.. פיתאום יש הפסקת חשמל.. אתם אומרים סבבה לא נורא נחכה עוד קצת ואז אני מעלים שוב את המחשב ומגלים שההורדה נמחקה :kopfpatsch:

פורסם

בחיים לא קרה לי אבל אם אתה אומר.......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים