פורסם 2007 בפברואר 418 שנים יש לי בעיההמחשב שלי לא מראה לי תמסך.... אני מדליק אותו והוא לא מראה לי כלוםהמחשב עצמו נדלקהמאווררים נדלקים(מסתובבים) שומעים רעשים של עליה(לא שומעים תעליה של הווינדוס)קיצר מה עושים? תודה רבה לעוזריםדרך אגב איפוס ביוס עוזר? אם כן איך עושים?ועוד משהו ניסיתי לשים כרטיס מסך שכן עובד וזה לא עוזר
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר אנשיםםםםם תעזרו לי זה ממש דחוףףףף אני חייב את זה ממששש דחוףףף אין לי מחשב בגלל זה אני מתכתב ממחשב אחר מעפן נוו בבקשה מה עושים???
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים דבר ראשון לא להקפיץ דבר שני תנתק את כל החלקים תשאיר רק סטיק אחד של זיכרון וכרטיס מסךתראה אם עובד אם לא תנסה להפעיל אם ספק אחר ואם זה לא עוזר תחזור שוב ותשאלודרך אגב יש היסטוריה לבעיה איך זה התחיל ודרך אגב למה אתה שואל על איפוס ביוס עשיתה משהו שאתה חושב שזו הסיבה???
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים נשמע לי כמו בעיית כרטיס מסך, נסה להחליף כרטיס (אם אתה יכול) או לחילופין לנסות לחבר את המחשב למסך אחר.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים תקרא את החוקים, אסור להקפיץ יש לך אזהרה 1 מתוך 3 על הקפצת דיון באזהרה השלישית אתה תנעל / תורחק מהפורום לשיקולך.ננעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.