פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מתי שאני מתקין דריבר חדש למחשב ואחר כך עושה הפעלה מחדש.המסך של המחשב מתכבה לי ולא נדלק ניסתי מלא דריברים כולם אותה בעיה לקחתי את המחשב לתכנעי ואפילו הוא לא יודע מה לעשות אם הבעיה הזאת השאלה שלי למה המסך מתכבה לי מתי שאני מתקין דריברים למחשב והאם אפשר לתקן את הבעיה הזוהת תודה.....והמפרט שלי הואדריבר Intel® Pentium® D CPU 3.40GHzספק כוח HX520Wכרטיס מסך EAX1900XT 512MBזיכרון 1 ג'יגה
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים תנסה עם מסך אחר! וזה קורה לך רק שאתה מתקין דרייבר/או בכל תוכנה שאתה מעלה ?
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מחבר אני ינסה אם מסך אחר אבל אני לא חושב שזה יעזור. אולי יש איזה הגדרות שצריך לשנות במחשב שזה יהיה טוב או משהו...
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מחבר אני לא יודע איזה לוח יש לי אבל אני כימאת בטוח שאין לי בכלל בעיות בגלל שהוא בין הטבים ואני לא מבין מה זה קשור ללוחווינדוס אני החלפתי פעמיים ועדין זה אותו דבר אז אני לא חושב שזה בגלל הווינדוס
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים תה יכול עם התוכנה של everest לדעת איזה לוח אם ושאר רכיבים ,זה בתנאי שתצליח להתקין אותה. תנסה אולי...http://www.majorgeeks.com/download4181.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.