עבור לתוכן

איזה צורב כדי לי ? {שני דגמים}

Featured Replies

פורסם

שלא תבין לא נכון הTEAC הוא צורב מעולה לפחות כמו הLITE ON אם לא יותר אבל לדעתי לא מצדיק את המחיר.

וגם שכיום אין לו גרסאות קושחה להמהרה.

אין כזה דבר גירסאת קושחה להמרה שנכתבה ספציפית לצורב LTR - 48126S למשל כדי שיוכל להפוך לLTR - 52246S.

מה שעשית זה התקנה של הקושחה של LTR - 52246S. בטח גם ידעת שזה ביטל לך את האחריות.

נכון להיום הדגם הכי מהיר של TEAC הוא באמת ה 48X1648. אבל בקרוב TEAC ישחררו גם את ה52X24X52.

נקודה למחשבה:

הTEAC צורב ב48X בשיטת P-cav. הלייטאון ב48X CAV שהוא כידוע איטי יותר וגם ברוב המוחץ של המקרים פחות איכותי. ב52X הלייטאון צורב גם ב CAV.בהתייחסות לדיסק של 800 מגה ב52X לוקח לו 2:29 דקות. ב48X לוקח לו 2:39 דקות.

הTEAC ב 48X צורב את כל העסק ב2:32. שכתוב דיסק בלייטאון לוקח 4:55 דקות ובTEAC 5:00. שניהם די איטיים, הלייטאון בגלל שהוא משכתב בCAV והTEAC בגלל שהוא כותב ב16X.

עוד משהו, לא כל הדיסקים מתאימים לכתיבה של 52X ובארץ אין דיסקים שמוכרזים כמתאימים ל52X. לעומת זאת, ל48X יש. ויש הרבה. מה גם שהמחירים של 48X זולים יותר מה52X שיגיעו לארץ. TEAC ידועים באיכות הכתיבה שלהם ובסקירה לא נראו דיסקים עם טעויות C2.

לליטאון שנה אחריות ולTEAC שנה.

הלייטאון עולה כ17 יותר מהTEAC (מחיר הזול ביותר).

• תגובות 59
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ברור שאין גרסה שנכתבה במיוחד ל ...

אבל לליטאון יש גרסה שמתאימה להמהרה !

ואני שמח שכלום מנחשים מה טעיתי ומה חשבתי ,לא דיסק 700 מגה 2דקות ו15 שניות והוכחה תגיע

לגבי ביטול האחריות - ברור כך גם לכל מוצר אחר שעושים לו המהרה.

גרסת הקושחה - לא יודע עשו לי את זה ולא אכפת לי העיקר שזה עובד.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לכולם אני אקנה את הליטאון 48*12*48

ואם אני יצליח לגרד עוד מאה שקל אז טייק/ליטאון 52*24*52 {זה 24???} {הליטאון החדש רק בגלל שיטת הצריבה מה שהסבירNOVA}

יאיר :hi:

פורסם

שמח שעזרתי לך.

טיפ אחרון, עדיף לך כבר לקנות את הלייטאון 48X24X48.

הוא לא שונה בכלום חוץ ממהירות השכתוב.

ואם תחפש טוב תמצא שהוא יקר מה48X12X48 בעשרה שקלים בערך..

ICE2K, לייטאון עד כמה שידוע לי, לא צורב ולא צרב 48X ב P-cav. גם לא בקושחות הבאות.

לעומת זאת, אם תוכיח אחרת אשמח להתוודע.

פורסם
  • מחבר

אם אתה אומר שהו לא שונה, אלא רק במיהירות השכתוב, לא איכפת לי , אני לא משכתב, אולי פעם/פעמיים בחודש :hat:

פורסם

ובשביל הפעמיים בחודש האלה שווה לך להשקיע עוד 10 ש"ח (לדעתי).

שיהיה מהיר יותר.

חוצמזה אחרי שתפוג האחריות תוכל לעדכן את הצורב בגרסאת קושחה של ה52X24X52 בפחות הסתכנות.

פורסם
  • מחבר

אני לא מצאתי 48X24X48 של ליטאון, שלח לי בפרטי את שם החנות. 8)

פורסם

גם אני לא ראיתי לייטאון 48X24X48X

ראיתי לייטאון 52X24X52X וסוני 48X24X48X

תשלח גם לי בבקשה את שם החנות

פורסם

מה שאני יודע זה שאין 48*24*48 אלא רק 48*12*48

פורסם

יש

יש גם איזה 3 דגמים של 48X12X48

מה הבדל בניהם ?

ותשלח גם לי בפרטי איפה אפשר למצוא את הכונן עם ה24

פורסם

ההבדל הוא בצ'יפ.

יש שניים.

סיומת S וסיומת W. חלק עם '5' לפני הW.

בכל אופן, זה אותו כונן.

פורסם

איזה צ'פ?

מה יתרונות\חסרונות של כל אחד ?

פורסם

ICE2K, לייטאון עד כמה שידוע לי, לא צורב ולא צרב 48X ב P-cav. גם לא בקושחות הבאות.

לעומת זאת, אם תוכיח אחרת אשמח להתוודע.

טוב , אז בבקשה

סקירה על דגם ה 48 עם הסברים בנושא :

ציטוט קל:

Here we could se the P-CAV (Partial-Constant Angular Velocity) speed of the Lite-On LTR-40125S drive with ZS0J firmware."

בכל מקרהPCAV היא שיטה מהירה יותר, אך מדובר בשניות, בהשוואה שנתת מCDRINFO הסוני שמשווים שם זה בעצם לייטאון 48 OEM (הוא מיוצר ע"י לייטאון ואף מסכים לקבל קושחות שלו) ההבדל בינהם במהירות הצריבה הוא 4 שניות לטובת הטיאק (אז הוא הכי מהיר מסוגו אבל מדובר רק ב 4 שניות הבדל), עכשיו הסתכלתי במחירים הכי זולים שמצאתי: 475 ל טיאק 48X16X48 ו354 ל לייטאון 48X24X48. כפי שזה נראה 120 ש"ח הבדל, אני חושב שדי ברור איזה כונן עדיף לקנות.

פורסם

יש

יש גם איזה 3 דגמים של 48X12X48

מה הבדל בניהם ?

ותשלח גם לי בפרטי איפה אפשר למצוא את הכונן עם ה24

הכוונה בארץ.

פורסם

בטח שיש בארץ , רשמתי את זה למעלה:

48X24X48 ב 350 ש"ח, חנות גדולה במרכז הארץ, הכי הרבה גם יש את הסוני במחיר דומה שזה בעצם בדיוק אותו כונן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים