עבור לתוכן

איזה צורב כדי לי ? {שני דגמים}

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני יודע שהרבה יגידו פה חיפוש!!@!@

אבל אני מתלבט בין 2 דגמים:

1)ליטאון 52*24*52

2)טייק 48*24*48

אין הבדל במחיר.

אני דיי נוטה {הרבה נוטה} כלפי טייק גם בגלל 8מגה קאש וגם בגלל שנתיים אחריות.

אז מה עדיף לי?

נ.ב למשהו יש ביקורת על הטייק כי יש לי על הליטאון בלבד?

• תגובות 59
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שניהם צורבים מצוינם.

אני אישית אעדיף את הTEAC כי בין 48X ל52X ממש אין הבדל.

א. בגלל האמינות של TEAC

ב. בגלל ה8MB באפשר.

ג. והכי חשוב שנתיים אחריות, זה ממש קריטי בצורבים כי בדרך כלל בשנה הראשונה הם צורבים טובים, ולאחרי זה מתחילים לעשות פאדיחות הרבה פעמים, אז ממש כדאי לך בגלל זה.

לא שLITE-ON לא טובים, הם טובים מאוד, אבל פשוט האחריות זה מה שעושה את ההבדל, וזה דבר שהוא ממש חשוב בצורבים.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שבסוף אני אלך על טייק.

גם בגלל שיש לי עכשיו צורב שלהם והוא טוב+++ חוץ מהמיהירות {*8}

בקשר לאחריות של שנתיים, בכל חנות יש אחריות של שנתיים או אצל ביבואן?

פורסם

תבררר טוב טוב אם החנות שמציעה את הצורב נותנת באמת שנתיים.

בכל מקרה למה 52 ? תשווה את זה ל לייטאון 48 ואז תראה אם כדאי, מדובר בדיוק באותו כונן עם הגדרת מהירות שונה.

פורסם

זה לא משנה 48 או 52 ... כי אני רוצה לראות שמישהו הצליח לצרוב במהירות הזאת ...

הרי מ מהירות 16 זה כבר מה שנקרא מהירות משתנה ... והמהירות לא קבועה ... המקסימום שהצלחתי להגיע עם דיסק 7200 מהיר לא על אותו בקר ! היה 32 ... ויש לי צורב של ימאהה ...F1 ...(בעזרת תוספת קטנה לנרו אפשר לראות בדיוק באיזה מהירות נצרב הדיסק).

מה שחשוב זה המוניטין של הצורב ... וכמה אתה הולך לצרוב איתו ... כי לצורב יש בלאי ... גבוהה ... ואצלי יותר משנה וקצת לא החזיק אף צורב .... בינתיים הימאהה החדש הזה נראה שפיץ תותח ואני מבסוט ממנו מאוד

טל.

פורסם

המלצה חמה ל-TEAC, לי יש כזה SCSI אמנם, אבל הוא כבר בן 4 (!!!) צורב כל יום בערך 10 דיסקים בממוצע והוא עובד פנתרי, 0 תקלות עד עכשו (טפו טפו). מבחינת מהירות צריבה ב-IDE, זה בכלל לא משנה ברגע שעברת X32, הכל אשכרה אותו דבר.

אם באמת באמת נותנים שנתיים אחריות, לך על ה-TEAC למרות שגם לדעתי הלייטאון אחלה.

פורסם

אני אישית אתמול קניתי את ה LITE ON (לאחר שעשיתי סוף לצורב הסקאזי שלי) אני צורב ב *32 דיסק מלא 700

מגה ב 2 דקות ו 15 שניות (זה מהרגע שכנסתי דיסק לצורב ועד שנפתחת הדלת לאחר שסיים ).

אין שום צורך לדעתי ב *52 .

אני חושב שבגלל הבדל גדול במחיר (350 לעומת 500 ) שווה לקחת את הלייטאון .

וגם אפשר אם רוצים להפוך אותו ל *52 על ידי החלפת הקושחה שלו .

פורסם
  • מחבר

איזה דגם?

ו2מגה קאש זה לא קצת?

פורסם

גם אני חשבתי כמוך ,והיום עם הדסקים הקשיחים המהירים זה כבר לא עניין (אם אפילו פלקסטור שהוא ללא ספק הצורב הטוב בעולם מגיע רק עם 4 מגה אז 4 מגה ו 2 מגה זה זניח) .

אני חושב שאיפה שאפשר לא לבזבז הרבה כסף אז זה מעולה .

חוץ מזה תסתכל במפרט שלי ואז תבין (תראה איזה צורב רשום שם) .

אם יש לך מחשב חזק אין סיבה בעולם לקנות צורב שהא יקר סתם -אם האחריות היא עניין שחשוב לך מאד אז לך על הTEAC ,

שלא תבין לא נכון הTEAC הוא צורב מעולה לפחות כמו הLITE ON אם לא יותר אבל לדעתי לא מצדיק את המחיר.

וגם שכיום אין לו גרסאות קושחה להמהרה.

פורסם

אהלן אנשים.

כמה תיקונים.

הדגם המדובר הוא TEAC CD-W548E.

תכונות הצריבה שלו הם 48X16X48X. האנשים בKSP בטח התבלבלו (או שמא טריק שיווקי?)..

חוצמזה, יש לו 2MB גודל חוצץ.

מי שאמר 8 בטח התבלבל עם הדגם הישן יותר (CDW540E).

בנוסף, הצורב עצמו מצוין מאחר והכתיבה במהירויות נעשית רובה ככולה באמצעות בשיטת P-cav או CLV במהירויות נמוכות יותר (שזה די אותו עיקרון, רק שCLV נמצא בשימוש במהירויות נמוכות יותר).

מה שמקנה לו מהירות צריבה מקסימאלית של 2:32. 4 שניות איטי יותר מהלייטאון והאסוס החדש (למעשה יש לו יתרון עליהם כי ב 52X והלייטאון, גם ב48X הם משתמשים ב CAV הנחות מ P-cav).

עוד מילה עליו, כמו הרבה דברים שיצאו מTEAC עד היום, גם הוא מאוד איכותי.

מי שרוצה עוד פרטים מוזמן להביט בסקירה האיכותית, יש לומר, ב CDR-info.

CDRinfo

נ.ב. מפיסטו, אין סכוי שצרבת דיסק של 700MB בשתיים ורבע דקות.

פורסם

צריבה הבאה אני יעלה סקרין שוט

ואז תראה.

פורסם
  • מחבר

maphisto הצורב שיש לך ה48*12*48 ,בסוף אותו אני קונה {רק בגלל המחיר של 370}

איזה דגם הוא ואיזה קשוחה יש לך?{דגם}

האם העידקון באמת מאפשר לצרוב על 52?

בתודה מראש

יאיר :hi:

פורסם

בנוסף, הצורב עצמו מצוין מאחר והכתיבה במהירויות נעשית רובה ככולה באמצעות בשיטת P-cav או CLV במהירויות נמוכות יותר (שזה די אותו עיקרון, רק שCLV נמצא בשימוש במהירויות נמוכות יותר).

מה שמקנה לו מהירות צריבה מקסימאלית של 2:32. 4 שניות איטי יותר מהלייטאון והאסוס החדש (למעשה יש לו יתרון עליהם כי ב 52X והלייטאון, גם ב48X הם משתמשים ב CAV הנחות מ P-cav).

נ.ב. מפיסטו, אין סכוי שצרבת דיסק של 700MB בשתיים ורבע דקות.

גם הלייטאון יודע לצרוב בP-CAV המתקדם יותר, הכל תלוי בקושחה (FIRMWARE) שיש עליו (בעיקר דגמים שמסתיימים ב E, אבל בכל ניתן לשינוי).

ונראה לי מפיסטו לא ממש טעה אלה התבלבל בדקה, דיסק מלא של 700 במהירות 32 ניצרב באזור ה 3 3 וחצי דקות, או שאולי הדיסק לא היה מלא.

בכל מקרה מפיסטו - שמח שהמידע שלי עזר לך או לכל אחד :)

פורסם
  • מחבר

maphisto לא נראה לי שהבנת את השאלה שלי:

1) איזו קשוחה יש לך?

2) מה הקשוחה הכי חדשה לצורב הנ"ל {liteon 48*12*48}

יאיר :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים