פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מישהו יודע כמה שנים לוקח לדיסק DVD (לצורך השאלה - SilverLine) להירס?בהנחה שהם נשמרים במקום שמיועד להם ולא נשרטים וכו'.כמה זמן הוא האורך חיים של דיסק? ובכלל כל דיסק מה האורך חיים?תודה.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים silverline זה מותג ג'נרי וזול, הוא יכול להחזיק כמה שנים או כמה חודשים, אי אפשר לדעת.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים silverline זה מותג ג'נרי וזול, הוא יכול להחזיק כמה שנים או כמה חודשים, אי אפשר לדעת.אי אפשר לדעת גם במותג מכובד ויקר. יש לי מספר CD-R מהירות X2 ג'נרים מלפני כ 10 שנים, שעדיין עובדים, ומספר מותגים מכובדים מלפני 5 שנים שכבר מזמן לא עובדים.אבל בגדול, גם אני מעדיף מותג בינלאומי כשמדובר על אותו מחיר או מחיר דיי קרוב.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים רגע אם אני צורב עכשיו דיסקשם אותו בניילון ואח"כ בכספת ולא נוגע בו 30 שנה אחרי 30 שנה הוא לא עובד?
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים רגע אם אני צורב עכשיו דיסקשם אותו בניילון ואח"כ בכספת ולא נוגע בו 30 שנה אחרי 30 שנה הוא לא עובד?תשובה רשמית, לא. בתכלס. מי יודע.. יש לי דיסקים שהרופאים אמרו שימותו כבר לפני שנים, ועדיין נקראים מצויין. ;D
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים 6 שנים? זה הכל?! יש לי דיסקים מ96! יותר מ10 שנים![attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים פותח הט'רד שאל לגבי מדיות DVD ולא CD.אמור להיות הבדל באורך חיים שלהם?דיסק זה דיסק מה זה השטויות האלה
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים אני לא הסגנ'ר שלך, יש לך מספיק חומר לקריאה באינטרנט ואפילו פה ב FAQ שבסטיקי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.