פורסם 2007 בפברואר 318 שנים אני צריך המלצה לשירים בסגנון של HOLIDAY-GREEN DAY sum41- the hell song wake me up -sep' scotty doesnt know
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים NOFX - להקת PUNK באמת אחת הטובות והם לא ממוסחרים כמו הזבל שהזכרת... אם אתה אוהב סגנון קצת יותר כבד יש לך את Aiden Anti Heros Enter Shikari (לא ממש הסגנון שאמרת אבל מאוד מאוד מאוד מומלץ) Nine Black Alps Senses Fail Simple Plan Strike Anywhere Taking Back Sunday Texas Is The Reason (קצת EMO אבל סבבה) The Alkaline Trio לכל הלהקות האלה יש שירים יפים - אני ממליץ בחום, הם גם יותר טובים פי 37.6 מהלהקות שהזכרת תהנה אגב מצטער שלא רשמתי שירים ספציפיים, בכל זאת אלה להקות בסגנון ואני ממליץ לך עליהן
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר תודה אחי...אני ינסה ..תגיד איזה 2 שירים הכי טובים שאני חייב אותם ?[משהו ספציפי יותר]עריכה : שמעתי עכשיו -STAND BY ME -NOFXותאמת די זבל... בקושי חמוד... אפשר בכלל להשוות אתזה לHOLIDAY????? זה נשמע כמו איזה שיר מהופ..אבל ננסה אחרים נראה איך הם...
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים תנסהNOFX - Bottles to the GroundNOFX - The PlanEnter Shikari - Sorry You're Not A Winner - זה לא ממש הסגנון שאמרת אבל תנסה אולי תואהב (אלטרנטיבי)senses fail - choke on thisאת זה אני בטוח שתאהב - simple plan - welcome to my lifeStrike Anywhere - Instinct - יש מצבTaking Back Sunday - The Blue Channelthe alkaline trio - mercy meאם אתה רוצה משהו חדש תנסה גם את זה אולי תאהבTHE AUTOMATIC - You Shout, You Shout, You Shout
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר ואי artyom אתה גדול אחי! איזה שירים ענקים ! YOU THE MAN! תביא עוד! MORE MORE אני צמא!Nahum2- חמוד ביותר!
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים #&@$&$@*@#% למה אנשים תמיד אומרים לי חמוד 12$#!@%#!@%^&^ :pissed: :pissed:
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים הוא לא אמר שאתה חמוד הוא אמר שהPADORA חמוד לדעתי זה רדיו נחמד אבל אני לא משתמש בו כי הוא לא משדר ל6 ערוצים ו.... NENI תגיד איזה שירים אהבת אני יביא לך דומים
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר אם אהבתי הרבה של SUM41...[ quote author=Nahum2 link=topic=236306.msg2076879#msg2076879 date=1170529852] #&@$&$@*@#% למה אנשים תמיד אומרים לי חמוד 12$#!@%#!@%^&^ :pissed: :pissed:
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים השירים של NOFX מצחיקים ברמות! יש את Fun things to fuck שמצחיק, ועוד המון!
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים NOFX - Fuck The Kids כל הגרסאות New Happy Birthday Song? גם נחמד ביותר.... אני גם אוהב את The Decade במיוחד הת החלק הראשון... (למרות שזה שיר ארוך) חבר שלי היה בהופעה שלהם והוא התגנב לVIP (למי שלא יודע זה אנשים שיושבים על הבמה ביחד עם הזמרים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.