פורסם 2007 בפברואר 318 שנים לאחרונה רכשתי את המשחק VANGUARD SOH זה משחק MMORPG מהכבדים שקימיים היוםץכאשר אני מפעיל את המשחק הוא עובד אצלי בצורה די טובה עם FPS די בסדר של 35FPS אך כעבור זמן מה כ5 דקות בערך הביציעים יורדים ולכן אנני יכול לשחק.גיליתי כי כאשר המעבד מתחמם הוא מוריד את דתר המעבד ל מ2GHZ ל 400MHZ כדי להוריד את הטמפרטורה.זה לא קרה לי באף משחק אפילו לא בOBLIVION.חשבתי אולי תוכלו לעזור לי ולעייץ לי מה לעשות - אני לא יכול לקנות מחשב חדש כי אין לי מספיק מזומנים בינתיים והמחשב בככלליות די עומד בדרישות של המשחקים כיום.המחשב הוא HP PAVILION DV4293עם המפרט הבא:2GHZ CENTRINO1GIGA RAM CORSAIRוX700 של ATI אנא תנו לי עצות והצעות.תודה מראש.קובי
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים אתה בכל לא צריך מחשב חדשהמפרט הזה בסדר גמוררק מה שאני לא כל כך מבין זה בכרטיסי מסך לניידיםלא יודע אם שלך נחשב טוב או לא למשחקיםאבל מה שכן אתה יכול לנסות לעדכן דריברים לכרטיס מסךוגם לחפש עידכון או פאצ' למשחקאם עדיין לא מסתדר תנסה להכנס לפורום של המשחקבעיות במשחקים מהסוג הזה הם הכי קלות לסדר כי יש כל כ-ך הרבה אנשים שבטוח לעוד מישהו זה קרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.