עבור לתוכן

מקורות מעולים למידע לגבי LCD

Featured Replies

פורסם

רוב המקורות שעוסקים ב LCD בד"כ לא עדכניים מספיק, אמינים ככל שיהיו. ובכן, האתר הבא:

http://lcdresource.com/

מתעדכן בסדירות, מצויין, וכולל מידע נרחב לגבי מסכי LCD, וממנו קישור לדיון הבא ב Anandtech: (האתר lcdresource נפתח, אפשר לומר, בעקבות הת'רד המרשים הזה)

http://forums.anandtech.com/messageview.cfm?catid=31&threadid=1745344

שימו לב לכך שמעבר לאינפורמטיביות המצויינת בקישור השני, יש בו (תגללו עוד קצת למטה) את מה שרבים מחברי הפורום כאן רצו - רשימה מגוונת של מסכי LCD מומלצים לשימושים שונים, במחירים שונים לגדלים 19 - 20 אינטש, והכי חשוב - כל הפרטים, כולל רשימת המסכים הנ"ל, מתעדכנים באופן סדיר.

תהנו :xyxthumbs:

חשוב לציין שחברי הפורום הזה ויוצרי האתר מגלים סובלנות קטנה מאוד עד כדי אפסית לבעיות שפוקדות מסכי LCD, כמו banding, backlight bleeding, corona ועוד, ולכן מחזיקים בדעות לא הכי מחמיאות למסכים שכולנו רגילים לאהוב (כמו Dell 2007WFP בגרסת S-PVA שטוענים שאיכות הפאנל לא טובה מספיק, או Viewsonic VP930 הישן, שלא מסוגלים לסבול את ה backlight bleed שלו ).

אז ייתכן שהם בררניים מאוד עם סטנדרטים גבוהים, או אולי הם פשוט עיוורים, אבל בכל מקרה שווה לבדוק את הביקורות הענייניות שלהם.

ומכאן שאלה שרציתי להעלות - האתר הנ"ל משבח את המסך Samsung 215TW בכל פה. האם מישהו יודע אם הוא נמכר בארץ?

פורסם

טוב לדעת

תודה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בבקשה :)

שלושה מסכים שמצויינים שם לשבח במיוחד הם Samsung 215TW, NEC 20WMGX2 ואיך אפשר בלי: Benq FP241W (שעליו אני לוטש עיניים כבר עכשיו, למרות שיש לי את ה Viewsonic VP930 רק שנה וחודשיים).

פורסם

אני מתכנן לקנות את הנק שיהיה לי מספיק כסף, נראה לי אחלה אתר :xyxthumbs:

פורסם

ואללה,אחלה אתר והסבר יש שם על כל מה שחלמת ורצית לשאול על LCD. :yelclap:

לדעתי שווה לנעוץ או לקשר באחת הנעיצות,כל הכבוד!

פורסם

תודה רבה! :yelclap:

פורסם

שלושה מסכים שמצויינים שם לשבח במיוחד הם Samsung 215TW, NEC 20WMGX2 ואיך אפשר בלי: Benq FP241W (שעליו אני לוטש עיניים כבר עכשיו, למרות שיש לי את ה Viewsonic VP930 רק שנה וחודשיים).

יש את הדגמים האלה בארץ?

פורסם
  • מחבר

אני יודע בוודאות שה NEC נמכר בארץ. לגבי השאר, אין לי מושג. בכל מקרה אני מתעניין מאוד בשניים האחרים, כי סביבת העבודה שלי אצלי בחדר מאוד לא ידידותית לפאנל עם ציפוי glossy.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים