עבור לתוכן

בעיה מוזרה בכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שאני מדליק תמחשב המחשב עובד והמסך לא נדלק המנורה של המסך דולקת אבל הוא לא נדלק כדאי שזה ידלק אני צריך להוציא תכבל שמתחבר לכרטיס מסך לגעת עם הברזל שלו (של הכבל) על הכניסה של הכרטיס מסך אז יש רעש שהוא נדלק כזה ואז אני מכבה תמחשב ומדליק והוא עולה (לא תמיד)ועוד דרך מוזרה שהוא יפעל אני פותח תמחשב מקריב תיד ליד הכרטיס מסך ואז המסך נדלק ועובד אני יודע שזה נשמע מוזר מה אפשר לעשות ?? :s05:

פורסם

לנקות מגעים?

של הכרטיס עם הלוח כולל הסלוט

של הכבל של המסך והיציאה בכרטיס

ולבדוק שהכל מחובר כמו שצריך

פורסם
  • מחבר

ניקתי כבר

פורסם

אז תנסה ניקוי מגעים לזיכרונות

נשמע קצת לא קשור

אבל יש סיכוי טוב שזה יפתור ת'בעיה

פורסם

שאני מדליק תמחשב המחשב עובד והמסך לא נדלק המנורה של המסך דולקת אבל הוא לא נדלק כדאי שזה ידלק אני צריך להוציא תכבל שמתחבר לכרטיס מסך לגעת עם הברזל שלו (של הכבל) על הכניסה של הכרטיס מסך אז יש רעש שהוא נדלק כזה ואז אני מכבה תמחשב ומדליק והוא עולה (לא תמיד)ועוד דרך מוזרה שהוא יפעל אני פותח תמחשב מקריב תיד ליד הכרטיס מסך ואז המסך נדלק ועובד אני יודע שזה נשמע מוזר מה אפשר לעשות ?? :s05:

תרשום איזה כרטיס מסך זה וגם דגם של הלוח אם,זה בהחלט כמו מגע רופף,כשאתה מחבר הכבל מהמסך לכרטיס מסך תנסה להבריג

עם שני הברגים טוב ,או שתנסה עם כרטיס מסך אחר רק לבדוק...

פורסם
  • מחבר

אז תנסה ניקוי מגעים לזיכרונות

נשמע קצת לא קשור

אבל יש סיכוי טוב שזה יפתור ת'בעיה

נמשע הגיוני למה לפני כמה ימים הוספתי זיכרון ולקח לי מלאה זמן לחבר אותם אני יבדוק

פורסם

תנקה מגעים

תחבר כמו שצריך

ותודיע מה נסגר עם זה

פורסם
  • מחבר

ניקתי הכול לא עזר מה אפשר לעשות ?<? ??? :jump:

פורסם

תנסה ת'מסך על מחשב אחר

פורסם

הייתה לי בעיה דומה, ניסיתי ניקוי של המגעים, בדיקה של חיבור רופף וניסיתי עם מסך אחר, בסוף הסתבר שהמאוורר של הכרטיס מסך הלך, החלפתי כ. מסך והכל עובד.

במידה ואתה רואה לנכון להחליף כ. מסך, בדוק קודם עם כ. מסך אחר אם יש אפשרות (מחשב נוסף בבית או משהו), כי דבר דומה קרה גם לידיד והסתבר שהלך לו בכלל הלוח אם.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים