פורסם 2007 בפברואר 318 שנים יש לי כרטיס מסך של ATI X1800gto של היצרנית powercolor והמאוורר של הקירור (סטוק) עושה רעשים מוזרים מאוד שלא היה עושה בהתחלה ולא שבמאמץ פשוט סתם ככה אפילו שאינ כותב עכשיו הוא עושה רעש כל כמה שניות .. זה לא היה ככה שקניתי את המחשב האם המאוורר של הקירור פגום? אין לי את המחשב שנה ויש עדיין אחריות העם ללכת לk.s.p ולבקש שיבדקו את התקלה?
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים תנסה קודם לתת לו ניקוי טוב מאבק ושימון עם שמן כמו WD40אם לא יפתור לך ת'בעיהלך ל-KSP
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים יש לו עדיין אחריותקשה לי להאמין שהם בכלל ידעו שהוא שימן ת'מאוורר ואם זה בכלל ישנה להם משהו
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר אין לי בעיה של זמן או משהו אני יכול ללכת לשם עם תהיה בעיה ואני באמת לא רוצה להתעסק עם שימון המאוור גם כי אני לא יודע את זה וגם כי יש אחריות אז זה לא התפקיד שלי שהם יעשו תעבודה.. זה לא עולה לי כסף..אני מחר יתקשר אליהם ויבוא לעדכן פה.. תודה על התגובות חברה..
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר התקשרתי והם אמרו לי להגיע עם המחשב לחנות הקרובה.. עכשיו יש לי שאלה הרעשים המוזרים הפסיקו, קרה לי את זה גם לפני שבוע והרעשים הפסיקו אחרי כמה ימים המשיכו שוב והיום הפסיקו.. אני ילך אליהם מחר ויחזור לעדכן עד כאן תודה בינתיים
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים עריכה לא שמעת?פעם ראשונה לא מספיק? לא לומדים לקח?אזהרה 2 על הקפצת דיון באזהרה השלישית אני מזכיר לך אתה תורחק מהפורוםננעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.