פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר האם זה הגיוני ב 890 שקל את המצלמה F20 עם אחריות של היבואן ?? היבואן הרשמי של FUJI זה DSP?
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים בלי להעליב, ע"פ השאלות שלך אתה אחד ששוחה בזרם ומקווה להגיע למפל של קנון.תן לנו להכווין אותך למים טובים יותר.הפוג'י F20 אכן טובה הרבה יותר.במיוחד לצלם לא מיומן, היכולות שלה מחפות על חוסר הבנה של סיטואצית הצילום ויכולת הטכנית.לגבי אחריות, היזהר על הרכוש שלך.בכל מקרה המצלמות של פוג'י אמינות להדהים (יש לי 2 של היצרן הזה שעברו הרבה ללא ציוץ).תהנה.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים תאמין לי שעדיף לך לשלם קצת יותר ולקבל אחריות טובה יותר... אתה לא תתחרט על זה אם המצלמה שלך תידפק...ואם תקנה ממקום ידוע ועם אחריות של היבואן הרשמי - הם לא יהססו להחליף או לתקן לך את המצלמה - אם הנזק אכן נגרם כתוצאה ממוצר פגום\לא תקין.ככה שלפי דעתי או שתחסוך או שתלך על הקנון -הפוגי ממש לא "עדיפה עשורת מונים" - אכן ניקוי רעשים מסיבי ואגרסיבי יותר של הפוגי ? אז? איכות תמונה מעולה יש גם לקנון ואפילו יותר מזה...
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר טוב החלטתי שאני הולך על ה F11 ב 1300 שקל... תודה רבה למי שעזר לי פה....http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1371
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.