עבור לתוכן

צריך המלצה למצלמה עד 1000ש"ח חריגה של גג 150ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה למצלמה ואם אפשר גם את החנות ממנה ליקנות {שתיהיה אמינה}

וגם האחריות חשובה לי מאוד נגיד זה קנון אז שהאחריות תיהיה רק של KARAT

{מה דעתכם על A540}

פורסם

מצלמה של 100 ש"ח?! :lol:

פורסם

נו זו בטח טעות ומדובר על 1000 ש"ח

פורסם

גם טעות ב-100 וגם ב-150?

פורסם

"צריך המלצה למצלמה עד 1000 ש"ח עם חריגה אפשרית של גג 150 ש"ח"

OK ?

פורסם

יופי כולם צוחקים ומעלים לעצמם את המונה, הרי ברור שהבחור טעה... קורה...( :smile1: ).

בכל אופן, ההמלצה שלי היא:

Fuji F20 - עולה החל מ-900 ש"ח בלבד ובעלת מצבים ואיכות תמונה מעולה.

כרטיס זיכרון xD 1GB - יעלה החל מ-150 ש"ח.

נרתיק למצלמה - חפש בכל חנות צילום אחרי הקנייה, כך שיתאים למצלמה ויספק לה הגנה טובה (לא סתם ניילון).

תתחדש. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי ואם אני לא מוסיף כרטיס זיכרון לתקציב הזה (1150) יש מצלמה אחרת טובה מחברה כמו CANON SONY ו OLYMPUS

עריכה:

איך זאת? http://www.edepot.co.il/product.asp?pID=992&c=34410

פורסם

מה רע בפוג'י?

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי ש FUJI לא טוב אבל אני שואל איזה עוד דגמים יש בתקציב הזה של חברות אחרות..

(בבקשה להתיחס לדגם שהבאתי)

פורסם

אין שום דגם אחר ששווה לקנות במחיר הזה יותר מאשר את ה-F20. אם אתה רוצה שליטות ידניות ומסך מסתובב, אז בתוספת של 300 ש"ח תוכל לרכוש את ה-A630 של קנון. רק קח בחשבון שהיא פחות איכותית מה-F20 (במיוחד בצילום באור חלש) ושהיא מצלמה יותר מסורבלת.

בשני המקרים מדובר במצלמות ביבוא אפור. עבור יבוא רשמי תצרך להגדיל משמעותית את התקציב, או ללכת על מצלמות הרבה פחות טובות.

פורסם
  • מחבר

אני לא מעוניין במצלמה עם אחריות קצרה אני מעדיף לקנות מצלמה פחות טובה אבל עם אחריות טובה של KARAT MDK וכו....

פורסם

אז תעלה את התקציב.נדמה לי ש A530 (קרט) אם כרטיס תיכנס בתקציב.אבל F20 עדיפה בהרבה ואני לא רואה סיבה לוותר על איכות ולשלם יותר תמורת שם ואחריות ארוכה יותר.מה גם שרקט לא משהו בכלל.

פורסם
  • מחבר

אני יכול להשיג את ה A540 במחיר ש אני רוצה פלוס אחריות של MDK או KARAT במחיר שאני רוצה אם זה שווה אז איזה אחריות עדיף MDK או KARAT...

פורסם

אחריות תכלס לא נותנת כיסוי לשום דבר.

תבדוק חוזה אחריות על מצלמה ותראה שכל דבר קטן כמעט לא כלול בכיסוי וגם אם תשתמש באחריות אז זה לפגם שהיה כבר במצלמה או משהו כזה.

פורסם

אם זאת רכישה לכמה שנים, אז מוטב שתדחה אותה קצת ותחסוך עוד 500 שקלים שייאפשרו לך לקנות את המצלמה עם אחריות ארוכה (או עוד 400 שקלים ל-F11, כל זמן שהיא קיימת עדיין במלאי). זה הרבה יותר הגיוני מאשר לקנות מצלמה לא מוצלחת ולהיות תקוע איתה תקופה ארוכה רק בגלל ששכנעת את עצמך שאחריות היא התכונה הכי חשובה במצלמה.

אגב, ה-F11 דומה מאוד ל-F20. היא מעט זולה יותר (ביבוא רשמי), יש לה זמן סוללה עדיף ויותר שליטות ידניות, אבל האיכות שלה ב-ISO גבוה מעט פחות טובה (הפרש מזערי שקשה מאוד לראות).

אם אתה נעול על ה-A540, לך עליה. רק אל תצפה שאנשים יגידו לך שהיא באותה ליגה של ה-F20, כי היא לא. אפילו לא קרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים