עבור לתוכן

אזהרה - LG F900B לא בשבילכם .

Featured Replies

פורסם

לפניי כשלושה שבועות פחתי כאן תרד המדבר על המלצה למסך 19, ולבסוף הישתכנעתי שלתקציב שלי

המסך הכי משתלם הוא LG- F900B. אחריי שקניתי אותו אכן היתרשמתי מהביצועים שלו ודיי שמחתי מהקנייה המישתלמת,

אבל לא!!! בפעם השישית או השביעית שהדלקתי אותו המסך הישתתק לחלוטין. ברגע שהדלקתי אותו, הנורה הכתומה לא מפסיקה להבהב ובכל דרך אפשרית המסך סירב להידלק. לאחר שדיברתי עם המקום שבו קניתי את המסך, הם סידרו לי מן פיתרון מיידי עם היבאון שנימצא בכפר סבא, והובטח לי שכאשר אני יגיע לשם עם המסך הפגום , אני יקבל מסך חדש מיידית (אותו דגם ). אכן כך היה - לאחר שעה ורבע של נסיעה עם אבי לכפר סבא מאיזור הקריות קיבלתי את אותו דגם ארוז, חדש דנדש +פיצוי קטן של עכבר אלחוטי פשוט. לאחר שאני מגיע בשעה מאוחרת הבייתה, אני מחבר את המסך והכל עובד כשורה, אבל בבוקר לא !!! כשהדלקתי אותו בבוקר ניתקלתי בבעיה מסוג אחר - המסך עושה רעשים של מנוע ומהבהב לי כתום ירוק ללא הפסקה ואפילו שאני מנסה לכבות את המסך הוא מסרב אלה רק ע"י הוצאת הכבל מהחשמל.

מסקנה: LG - F900B אכן מרשים הן מבחינת ביצועים ואיכות והן מבחינת עיצוב, אבל המסך סובל מבעיות חמורות של אמינות והוא לא ממולץ לקנייה כלל וכלל. אחריי שדיברתי עם היבואן בטלפון, הוא אכן אישר שמסכים מדגם זה חוזרים אליו בכמויות ושמסך זה סובל מתקלות חמורות.

עכשיו אני בכיוון של מסך אחר ואיני מיתכוון לקחת עוד מסך חדש מאותו דגם שיכול להיתקלקל שוב מחר או אפילו בעוד שנה. מסך צריך להחזיק לשנים (3 או 4 לפחות), ואני צריך את עזרכתם בבחירת מסך חדש והפעם רק מבעליי נסיון.

תודה מראש, ומקווה שכל המתכננים לקנות מסך חדש יקבלו את הזהרתי בצומת לב!

פורסם

אולי היה להם כמה דגמים פגומים שמכרו לך.

כי לא הגיוני שסדרת תקלות שכזו תקרה בשני מסכים חדשים.

בכל מקרה, אני ממליץ לך על ה452PRO של איממה במחיר 1850 שח.

פורסם
  • מחבר

אמת! אכן לא הגיוני, וגם אני עדיין לא מבין כיצד יצאתי קרבן לשניי מסכים פגומים של LG. הריי מה הסיכויים לזה ?!( שואל בתמיהה רבה)

אבל הם לא מכרו בכוונת תחילה מסכים פגומים. אני קיבלתי שניי מסכים חדשים לחלוטין. בקיצור לא עשקו אותי, קניתי ממקום מאוד אמין.

ד"א המסך השני שקיבלתי, ראיתי במו עניי איך מנהל השיווק של המקום מוציא לי קרטון חדש שעדיין עטוף בניילון מבין עשרות מסכים שישבו שם שהגיעו רק לפניי שבוע באונייה.

פורסם

יש את LG F900B לחבר שלי והוא עדיין עובד כמו תותח

פורסם
  • מחבר

יופי שיהיה לו לבריאות. מה באת להגיד בזה, שאם אתה מכיר מישהו שעובד לו המסך אז זה שולל את כל מה שאמרתי. לא זה לא שולל !

ישנם עוד אלפיי אנשים ברחביי העולם שהמסך עובד להם כמו שצריך. לך תידע מתי הוא יפסיק לעבוד.

לא באתי פה להיתוכח, באתי להזהיר. אם היבואן מאשר שמסכים מדגם זה חוזרים בכמויות אז לא צריך להוסיף.

פורסם

צר לי לשמוע שזה המצב גם עם סידרת המסכים החדשה של LG שהבטיחה "אמינות משופרת...".

לפי דעתי מדובר במקרה חמור יותר מ"מסך פגום או שניים...". אם היבואן מודה שמסכים מהסוג הזה חוזרים אליו ובכמויות, זה מצביע על בעיה נקודתית מאוד בפס הייצור.

מקווה ש LG יסדרו את זה מתישהו, יש עוד הרבה אותיות באלפבית. ;D

פורסם

מאיזה חנות קנית את המסך?

פורסם

חבל שעוד יש אצלינו בפורום אנשים שממליצים על LG ,פשוט מסכים שלא יכולים לעבוד כמו שצריך.

אני חושב שרק CTX מומלצים.

זה דעתי.

לכן קנה את הCTX היקר שאתה יכול להרשות לעצמך.

פורסם

דגמים מאוד מסויימים של ctx טובים

פורסם

חבל שעוד יש אצלינו בפורום אנשים שממליצים על LG ,פשוט מסכים שלא יכולים לעבוד כמו שצריך.

זה דעתי.

זה לא נכון מה שאתה אומר.. LG נותנים תמורה טובה למחיר שאתה משלם ויכול להיות שנפלת על סידרה לא טובה (למרות שקשה לי להאמין).

כל מוצר, דפוק ככל שיהיה) לא מתקלקל תוך יום.

פורסם

זה דעתי.

שמע, כל הקטע של מסכים הוא מאוד מאוד סובייקטיבי, מכל בחינה (אוקיי, חוץ מאמינות) מטבע הדברים כשאני למשל אומר LG אני מייחס את זה אלי ואל התגובות (ברובם איכותיות ביותר) לגבי אותם מסכים...

פורסם

אני אומר את דעתי לאחר שלא פחות מחמישה חברים טובים שלי ביקרו פעמיים בשבוע אצל היבואן (וגם הם קבלו עכבר מתנה)

ולאחר עוד מספר פרטים שקבלתי עליהם מאנשים שעיסוקם הוא תיקון צגים.

אז שוב -נכון המוצר הוא טוב אבל לחלוטין לא אמין.

I STAND BY MY WORDS

פורסם

אני אומר את דעתי לאחר שלא פחות מחמישה חברים טובים שלי ביקרו פעמיים בשבוע אצל היבואן (וגם הם קבלו עכבר מתנה)

ולאחר עוד מספר פרטים שקבלתי עליהם מאנשים שעיסוקם הוא תיקון צגים.

אז שוב -נכון המוצר הוא טוב אבל לחלוטין לא אמין.

I STAND BY MY WORDS

אתה מדבר לגבי מסך ספציפי או ממש בכלליות? אני אשמח אם תרחיב על מה שתיארת.

פורסם

מוזר...

לי גם יש מסך כזה ועד עכשיו טפו...טפו...טפו... אין בעיות. (3 נקישות על עץ)

פורסם

קניתי לעבודה מסך LG , 17

F700B

מפחינת עיצוב , איכות גימור , מעולה , כנל קצב רענון טוב , אבל אני ממש לא אוהב תחדות שלו ,

זה מזכיר לי את המסכים הזולים של סמפו..

מצד שני אני כניראה התרגלתי לטרינטרון , המאג 17 שלי מרגיש הרבה יותר חד.

לגבי אמינות אני עוד לא יכול להגיד - טפו טפו טפו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים