עבור לתוכן

איפה יש קורס טוב לאלקטוניקה/רובוטיקה...?

Featured Replies

פורסם

אנשים איפה יש איזה קורס טוב לאלקטורניקה/רובוטיקה? באזור המרכז>חולון והסביבה......

עדיף קורס כמה שיותר ארוך ורציני...[אפילו 2-3 שנים]

פורסם

kלא יודע על קורס אבל עם שנתיים שלוש אתה הולך להשקיע ...לך למכללה הטכנולוגית חולון

אני לא מכיר את המכללה אבל אני עובד עם הרבה אנשים שלמודו שם

פורסם

2-3 שנים ? כבר עדיף ללמוד הנדסת חשמל או מחשבים.

קורס לא יעזור לך להתקדם הרבה בחיים.

פורסם
  • מחבר

תשמעו אני רק בן 14 זאת הבעיה... אני רציתי עוד שנתיים שאני יהיה בי' ללכת למגמת רובוטיקה אבל אין לנו בבצפר..[גם לא משהו אחר מעניין]

חשבתי שאני יעשה תחילת שנה הבאה /עכשיו/..... קורס ואז אני גם יוכל ללכת למגמת מדעים שאני יהיה מוסדר גם אם בסוף אני לא ירצה להתעסק ברובוטיקה[חוץ מזה שאולי שנה הבאה אני יעשה גם כמה יחידות במחשבים]....

וגם במקביל לעשות קורס רציני של רובוטיקה וככה לאוניברסיטה אני יוכל ללכת לללמוד ממש ממש רציני ויהיה לי נסיון מספיק רחב בזה...

עכשיו גם הנדסת חשמל /אלקטוניקה /בניה וכו' כל אלה קשורים לרובוטיקה ככה שאם יש גם קורסים כאלה בסגנון שיהיה אפשר לשלב אותם עם קורס לרובוטיקה אז זה יהיה מעולה!

ד"א <<<<<^^^<<<<[מס הודעות]

פורסם

:s07:

קורס ואז אני גם יוכל ללכת למגמת מדעים שאני יהיה מוסדר גם אם בסוף אני לא ירצה להתעסק ברובוטיקה

אתה לא תוכל לעבוד בתחום הרובוטיקה גם אם תלמד רובוטיקה בתיכון.

וככה לאוניברסיטה אני יוכל ללכת לללמוד ממש ממש רציני ויהיה לי נסיון מספיק רחב בזה...

מה שתלמד ברובוטיקה בתיכון לא יעזור לך בכלל באוניברסיטה.

עצה שלי, במקום לחשוב על אוניבסיטה ועל עבודה לעתיד, תחשוב קודם על התיכון ואיך אתה מוציא תעודת בגרות טובה (ולא ממש משנה באיזה מגמה תלמד).

פורסם
  • מחבר

אבל לא רוצה! משעם! תעודת בגרות אני יוציא זו לו הבעיה! [חוץ מערבית :pissed:] אבל אני לא רוצה לעבוד במחשבים, לא רוצה לעבוד במשרד...

רוצה לבנות! רוצה לתכנן דברים! ליצור מכשירים! ליצור!!!

ורובוטיקה זה האזור הכי קרוב שאני יכל ללמוד אותו ויתן לי הכי רבה בישביל זה (^^^^)

אני לא יעבוד ברובוטיקה...אני רוצה לעבוד בעבודות שבונים שיוצרים וכמו שאמרתי רובוטיקה זה זה רק שרובוטיקה זה רבה אחת מעבר...

מה שתלמד ברובוטיקה בתיכון לא יעזור לך בכלל באוניברסיטה.

ומה שאני לא יולמד יותר לא יעזור לי!

פורסם
תעודת בגרות אני יוציא זו לו הבעיה! [חוץ מערבית

:kopfpatsch:

אתה לא יודע על מה אתה מדבר.

אין בגרות בערבית אלא אם אתה בוחר להרחיב ערבית.

להוציא תעודה זאת לא בעיה, להוציא תעודה עם ממוצע גבוה (כדי להתקבל לאוניברסיטה) דורש השקעה.

לאוניברסיטה לא אכפת מה למדת בתיכון (כי זה משחק ילדים לעומת אקדמיה, כמו שחטיבה זה משחק ילדים ליד תיכון) הממוצע מעניין אותם.

רוצה לבנות! רוצה לתכנן דברים! ליצור מכשירים! ליצור!!!

אוקי. קורס רובוטיקה ולימודי רובטיקה בתיכון לא יעזרו לך בזה.

פורסם
  • מחבר

חייבים לעשות יח' אחת מינימום בערבית...

ולא הבנתי מה זה קשור? איך קורס ברובוטיקה משפיעה על תעודת בגרות...?

פורסם

אין חובת שפה שלישית אחרי י' (אתה לומד בכיתה י' ואתה לא חייב לעשות בגרות).

פורסם

אני מכיתה ח' לא לומד ערבית :-X

תצעק פה ושם על מי שצריך ותקבל פטור מערבית לכל ימי חייך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים