פורסם 2007 בפברואר 318 שנים אני רוצה לקנות רדיו דיסק MP3 לאוטו.משהו טוב בלי יותר מידי פוזהרק שיעבוד טוב ויהיה אלכיפקלא מחפש מותג או יותר מידי דאווינים ולא מחפש משהו זול וזבלאחד שאני יוכל לעביר בו תיקיות כמו צריך שיהיה לו כפתור MUTE ויראה את השיר על המסך בצורה ברורהתקציב:עד 700 ש"חעל מה ממליצים?(רק מנסיון בבקשה)תודה רבה לעוזרים
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים המכשיר שבלינק יתאים לך מבחינת הדרישות למעט כפתור המיוט... מדובר בפיוניר 2950 מדגמי 2007.http://www.audionet.co.il/productspec.asp?id=10
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים יש לי את הדגם ישן הוא ממש טוב אבל למה המחיר הזה לנו הוא עלה 1500 כולל כל המערכת בלי סאב 6 רמקולים 2 טאיטרים
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים דווקא אני הייתי ממליץ על משהו כזה :http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=5301&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172לי יש את הדור הקצת יותר ישן , עושה עבודה מעולה .לפני שפרצו לי לאוטו , היה לי kenwood , היה נחמד , אבל לא היה עושה random בין תיקיות , וזה הטריף אותי .הפנסוניק דווקא כן עושה את זה .קריאת דיסקים יחסית מהירה , תגובה מהירה , בדגם שלי אין אפשרות של השתקה בשיחות נכנסות , או שיש , ואין לי מושג אין לחווט את זה .
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר המכשיר שבלינק יתאים לך מבחינת הדרישות למעט כפתור המיוט... מדובר בפיוניר 2950 מדגמי 2007.http://www.audionet.co.il/productspec.asp?id=10הרדיו דיסר הזה שהצעת יכול לדלג בין תיקיות?
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מובילה מאוד , והצעצועים שלהם מעולים , רק מה ... לא עושים ניגון אקראי בין תיקיות , שלי זה מאוד מאוד חשוב , נקודתית .
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים השאלה אם זה באמת חסרון מבחינתך כמו שזה חסרון בשביל הבחור שרשם כאן.אל תשלול מוצר על סמך העדפות של אדם אחר.וזה מכשיר מצויין וגם הפנסוניק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.