עבור לתוכן

אוורור המארז והכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !! :hi:

המאוורר הסטוק של הכרטיס מסך, מוציא אוויר או מכניס ?? אני שיערתי שהוא מוציא, לכן עשיתי את הדבר הבא:

לקחתי מאוורר 80MM פשוט חיברתי אותו ללאחד המפרצים האלו של הכריסי PCI שמתחת לכרטיס מסך.

המאוור היה כאמור במזב מאוזן, וכיוונתי אותו ככה שיוציא אוויר,

זאת אומרת כיוון הזרימה של האוויר היה לתחתית המארז. כדי שיהיה באותו כיוון של המאוורר שעל הכרטיס מסך.

הטמפ' לא השתנתה ואפילו עלתה במעלה או שתיים. :s07:

אח"כ הפכתי את כיון המאוור כך שהאוויר יזרום אל הכרטיס מסך- למעלה,

למרות שכיווני זרימת האוויר של המאוורר 80MM והמאוורר של הכרטיס מסך היו נגדיים חלה ירידה קלה בטמפ' של הכרטיס.

מדוע זה דווקא ככה ?? ::)

חוץ מזה, יש לי על הפאנל הקדמי של המארז 120 MM שמכניס ומאחור אחד שמוציא,

יש לי גם תושבת כזאת על הדלת.

אפשר לקבל עוד עצות איפה לשים את המאוורר הזה ? או לאיפה להוסיף מאווררים נוספים ?? :nixweiss:

תודה רבה ושבת שלום !! :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

אני לא יודע איך זה אצלך,אבל אני אתמול גם קניתי מאורר 80 חיברתי אותו בידיוק מול הכרטיס מסך(בצד המארז)וזה הוריד לי 15 מעלות אחי(יש לי צלעות קרור )

רצתי לעשות oc,מה שאני אומר זה עד שמאתי לו מקום אפקטיבי יצא לי הנשמה אבל בסוף מצאתי,שחק עם זה ותראה מה יקרה.

פורסם

לא יודע איך זה עצלך אחי אבל אצלי המאורר סטוק של הכ.מ. מכניס אויר דבר הגיוני בהחלט כי הוא מכניס אויר קר יותר על מנת לקרר את הרכיב המתחמם

פורסם

המאוורר של הכרטיס מסך מכניס אוויר לכיוון הצלעות קירור (שים את היד שלך בצד של הצלעות ותרגיש את האוויר יוצא) ובגלל זה שהחלפת את כיוון המאוורר (כלפי מעלה) הטמפ' השתפרה...

פורסם
  • מחבר

אבל כשאני שם את היד מתחת לכרטיס אני מרגיש מרגיש את האוויר יוצא , לכיוון תחתית המארז,

והמאוורר ששמתי הוא בדיוק בכוון ההפוך, בגלל זה זה נראה לי תמוה.

הטמפ' של הכרטיס במנוחה היא 38 בממוצא, האם זה סביר ??

פורסם

איזה כרטיס זה?

פורסם

תציין על איזה כרטיס מדובר. בכרטיסים החדשים המאוורר מכניס אוויר ולא מוציא.

בכל מקרה, לשלוח אוויר חם עם מאוורר 80MM לתחתית המארז זה לא חכם במיוחד.

פורסם
  • מחבר

כתוב במפרט שלי, 7600GT של LEADTEK .

הטמפ' שציינתי טובה ??

בכל מקרה, לשלוח אוויר חם עם מאוורר 80MM לתחתית המארז זה לא חכם במיוחד.

או קיי אז עכשיו הוא פונה למעלה, לכיוון הכרטיס.

פורסם

איך בודקים טמפ' כרטיס מסך באוורסט? :screwy:

פורסם

אתה מרגיש את האוויר שנשאב כנראה (תבדוק עם היד את מה שאמרתי לך) ואיזה כרטיס זה?

פורסם

המאוורר הזה בוודאות מכניס אוויר לכרטיס.

רוצה את הבדיקה הכי טובה? קח פיסת נייר ותשים על המאוורר. אם היא נדבקת - אז הוא מכניס אוויר. רק תזהר שהחתיכה לא תהיה קטנה מדי ותבלע פנימה.

ועוד דבר - 38 מעלות במנוחה זה מעולה לכרטיס המדובר. כמובן שעדיין מה שחשוב באמת זה הטמפ' במאמץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים