עבור לתוכן

אתם יכולים להסביר לי משהו בקשר ללדים ע"י מוזיקה בבקשה?

Featured Replies

פורסם

http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/12/06/howto-blinking-leds/ אם תוכלו להסביר לי את זה:

1)לאן לחבר את ה12V ?

2)לאן לחבר את את החיבור הזה שנראה כמו חיבור של אוזניות לאן לחבר מהTIP31 ?ולאיפה לחבר?

3)מה זה המלבן הזה שיש לו חיבור של שלוש פינים?

4)לאן לחבר את הקו השחור שיוצא מהP2?

בקיצור אני די צריך שתסבירו לי הכול :nixweiss: אם תוכלו בבקשה.....

תודה רבה!!!

[attachment deleted by admin]

פורסם

12V מהמולקס (החיבור שמגיע גם לסידירום) הוא בצבע צהוב בחוט שלו וגם בציור אם תשים לב, מתחבר רק אל אחד מהלדים.

החיבור של האוזניות (זכר) מקבל שני חוטים, את הפלוס תחבר לרגל השמאלית של TIP31, את השני תחבר לאדמה (מופיע כחוט שחור בציור) שבמולקס.

את הרגל הימנית של TIP31 תחבר אל האדמה.

את הרגל האמצעית של TIP31 תחבר אל אחת מרגלי המפסק אך לא באמצע, ברגל בצד השני של המפסק תחבר אדמה ואת האמצע לרגל הקצרה (-) של הלד האחרון בשורה של הלדים.

מקווה שהבנת :P

פורסם
  • מחבר

12V מהמולקס (החיבור שמגיע גם לסידירום) הוא בצבע צהוב בחוט שלו וגם בציור אם תשים לב, מתחבר רק אל אחד מהלדים.

החיבור של האוזניות (זכר) מקבל שני חוטים, את הפלוס תחבר לרגל השמאלית של TIP31, את השני תחבר לאדמה (מופיע כחוט שחור בציור) שבמולקס.

את הרגל הימנית של TIP31 תחבר אל האדמה.

את הרגל האמצעית של TIP31 תחבר אל אחת מרגלי המפסק אך לא באמצע, ברגל בצד השני של המפסק תחבר אדמה ואת האמצע לרגל הקצרה (-) של הלד האחרון בשורה של הלדים.

מקווה שהבנת :P

תודה רבה אחי!!!הבנתי הכול פרפקט.

ואז לאן לחבר את הP2?

פורסם

יש על זה כבר פוסט למה לפתוח עוד 1000?

פורסם
  • מחבר

יש על זה כבר פוסט למה לפתוח עוד 1000?

חיפשתי לא מצאתי,אם תמצא לי,בכיף,ותוכל פשוט להגיד לי לאן לחבר את הP2?(אני חושב שעדיף לשים את זה ב"שאלות נפוצות",אבל זו רק דעתי האישית).

פורסם

תסתכל בעמוד הזה בין ההודעות של היום...

את P2 אתה מכניס כאוזניות או במקום הרמקולים או משהו...

פורסם
  • מחבר

תסתכל בעמוד הזה בין ההודעות של היום...

את P2 אתה מכניס כאוזניות או במקום הרמקולים או משהו...

אה טוב ,תודה רבה לכם!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים