עבור לתוכן

כרטיס המסך השתגע - עזרה (X800pro)

Featured Replies

פורסם

עריכה2:הכרטיס מת סופית. הכל שחור, ואני לא יודע מה אני כבר יכול לעשות.

עריכה: צרבתי את הביוס הקודם, אבל הBOOT נראה אותו הדבר, וכשהWindows מזהה את הכרטיס ואני מתקין את הדרייברים

הוא גם נתקע בחלון הטעינה.

לסיכום- המצב נהיה יותר גרוע... עם ביוס מקורי, ודרייברים של ATI הכרטיס בכלל לא פועל. נראה שאפנה לGigaByte אחרי הכל...

חזרתי מהצבא אחרי שבוע לא קל (מסע כומתה), ישבתי לי להנאתי ופתאום אני רואה מלא נקודות קטנות

על המסך. עשיתי Restart ועל המסך הראשון אני רואה שוב את אותם ארטיפקטים אבל בגדול. עכשיו כבר התחלתי

לדאוג...

img4398mediumgy6.jpg

img4399mediumrn8.jpg

img4401mediumln2.jpg

img4406mediumfh2.jpg

img4407mediumlw3.jpg

img4408mediumpr2.jpg

הם לא מופיעים בכל מקום כמו שאפשר לראות, אבל רוב הזמן הם נוכחים.

הכרטיס נקנה מבחור שביצע לו מוד של פתיחת צינורות, ונמכר לי לפני כשנה. לחנות אני לא יכול ללכת מכמה סיבות (אחת מהן היא שאין לי את תעודת האחריות, והשניה היא שאני לא יודע מאיזו חנות הכרטיס נקנה.)

האופציה היחידה שנשארה לי, היא לשלוח את הכרטיס לGigaByte אבל אני לא יודע אם הם יכבדו את האחריות ויתקנו את הכרטיס.

בנוסף אני יכול לנסות לצרוב מחדש את הBIOS... אולי אחד הצינורות נשרף ?

מה הייתם מציעים לי לעשות ?

פורסם

קשה לי להאמין שתוכל לממש אחריות אחרי צריבת ביוס

ולא הבנתי - יש לך עכשיו ת'ביוס המקורי של הכרטיס ועדיין יש איתו בעיות?

פורסם

מה טמפ? שלו?

פורסם
  • מחבר

שלחתי מכתב לגיגה-בייט העולמית, ובגלל איזה חג סיני, הם יענו לי רק אחרי ה-25. בנתיים גיליתי שאני יכול לראות סרטים

בצורה נורמאלית (כלומר ללא ארטיפקטים) אם אני צופה בהם בעיבוד Software בלבד (לא direct32\opengl )

קשה לי להאמין שתוכל לממש אחריות אחרי צריבת ביוס

ולא הבנתי - יש לך עכשיו ת'ביוס המקורי של הכרטיס ועדיין יש איתו בעיות?

חיובי. אולם זה לא הביוס המקורי-מקורי שהיה בכרטיס, אלא ביוס מכרטיס אחר מאותו הדגם שמצאתי באינטרנט.

טמפ'... לא בדקתי, אבל יש לי קירור טוב מספיק (Silencer) וכשאני נוגע בו הוא רק טיפה חם יותר מטפ' החדר.. הבעיה לא נובעת מחום לפי דעתי.

ד"א, הבאתי את הכרטיס לחבר והופיעו אותן הבעיות, ככה שאפשר להיות סמוכים ובטוחים שהבעיה בכרטיס...

פורסם

אתה על אוברקלוק?

פורסם
  • מחבר

כשאני עם ביוס משודרג -כן. כשאני עם הביוס המקורי, אין אוברקלוק ויש את אותם הארטיפקטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים