פורסם 2007 בפברואר 218 שנים טססססס טססססססס חחחהמחשב שלי 3.4 +1 GB RAMMOTHERBOARD GIGABYTE K8NUC NFORCE 4הכל פשוטט טס אתם לא מתארים לעצמכם .. לא הספקתי לראות איך שזה נפתח..
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים בזמנו באמת 98SE הריץ משחקים הרבה יותר מהר וקיבל ציונים הרבה יותר טובים בבנצ'מארקים תלת מימדיים יותר מאשר XP/2000 - הבעיה יציבות.
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים בזמנו באמת 98SE הריץ משחקים הרבה יותר מהר וקיבל ציונים הרבה יותר טובים בבנצ'מארקים תלת מימדיים יותר מאשר XP/2000 - הבעיה יציבות.בכמה ...זה O בריבוע ? dude, who cares?למה זה מפריע לך כלכך? :s05:
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים יכול להיות שיש לו גם xp וגם 98...ד"א את ההודעה הזאת רשמתי מie ועדיין רשום שהדפדפן שלי הוא firefox
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים שימו לב שהוא רשם מיפרט אחר ובמיפרט שלו יש משהו אחר אז תעשו 1+1 כניראה שבאמת הוא עשה את זה...
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים ווינדוס 98 היה הווינדוס הכי טוב שיצא (ביחס לתקוםה כמובן), חבל שמיקרוסופט לא מכינים עידכונים עבורו, שאגב אפשר לגרום לXP להיות כמו 98 רק עם הגנה יותר טובה...
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים אם אני לא טועה Win98 לא מנהל טוב זיכרון מעל כמות של 256M, גיגה זיכרון זה מוגזם.וחוץ מזה גם ה XP אמור לרוץ מאוד חלק.
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים אני מתאר לעצמי שאתה עובר תקופת משבר או תקופה מאוד קשה אחרת לא הייתה לך סיבה לעשות את זה או שרגע מה רצית להשיג בזה?
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים לאלה שבאמת מטעניינים יש אפשרות להפוך את הXP ממש דומה ל98 וככה ליצור את הWIN "המושלם לגיימים"! אם מישהו רוצה תחפשו בנענע יש מדריך לזה אם אתה לא מוצאים דברו איתו אני ימצא....עשיתי את המדריך ובאמת יש שיפור...מומלץ בעיקר למחשבים יחסית חלשים שרוצים WIN עם תמיכה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.