עבור לתוכן

אמרתם שבצבא משמינים כנסו

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תלוי מה אתה עושה בסדיר לא? חוצמזה לפי מה שהבנתי יש מכוני כושר ברוב הבסיסים? וגם אם לא,זה לא כמו בטירונות שאין זמן\כוח לשיט,אפשר לעשות אימוני כושר,ריצות בערב...

פורסם

נכון אבל בערך....

לרוב האנשים כבר אין כוח לאימונים והם מעדיפים לצאת בשקט למעצר לחזור לישון טוב ולראות סרט

אני בין הבודדים שמנסה עוד איך שהו לרוץ ולהתאמן חחח חברי צוחקים עליי כי שמע אנשים מתעפיים... כללי...

פורסם

חחחחחח

אצלנו בגדודי שיריון הכרס זה הסימן לפז"ם

פורסם
  • מחבר

אבל מה הקטע,אם אתה גוב'ניק בסדיר...אז זה לא כזה מעייף...להפך...יהיה כוח בסוף יום,כי זה כמו להגיד שאין לי כוח להתאמן אחרי עבודה\ביצפר וכו'...ואחרי עבודה\ביצפר יש כוח רוב הפעמים...רק האמת בטירונות אין לי כוח כשאני משתחרר לסופשבוע...אבל אם יהיה לי תפקיד גובניקי שלא קורעים תתחת כל היום יהיה אפשר לשמור על כושר.....

פורסם

:kopfpatsch:

איזה צעיר יאללה , איזה כח יש לך בסוף היום אחרי יום עבודה אתה מת או לישון או לראות סרט ולהירדם או לצחוק קצת עם החברה

ואז לישון...

את האימונים עושים לפני יום העבודה במדסים של הבוקר - הכי כיף...

אני גם נשאר באותו משקל ואפילו רזיתי קצת - אתה עובד כל היום לא יושב על התחת ומתייק מסמכים מה אני בשלישות?

פורסם

אני חושב שתמיד יש זמן ומקום להתאמן לרוץ טיפה, 20 דקות ריצה 3-4 פעמים בשבוע חוץ מהמדסים יעשה את העבודה...הבעייה זה שאוכלים המון לחם בצבא כי לפעמים אין משהו אחר. אבל אם אתה לא רוצה להשמין בצבא תמיד יש זמן לעשות קצת מדס אישי :)

פורסם
  • מחבר

חח בטירונות בגלל שבקושי יש מה לאכול חוץ ממלא עוגות ולחם אני לוקח איז 3 ביצים מוציא להם את הצהוב ואוכל הרבה גבינת סקי ועוגה קטנה או משו אבל משתדל כמה שיותר בריא....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים