עבור לתוכן

אמרתם שבצבא משמינים כנסו

Featured Replies

פורסם

חזרתי עכשיו לסופשבוע מטירונות 02 ודווקא נראה לי שרזיתי+גדלו לי השרירים במיוחד החזה..איך אתם מסבירים את זה? ואני אוכל שמה טוב מאוד...אפילו כשיש פריסות אני לוקח איזה פרוסה עם קצת שוקולד...

בכל אופן הטירונות עצמה סבבה לגמרי רק צריך להתרגל לטירטורים...ולשעות המוזרות של השינה

פורסם

לא משמינים, עולים במשקל. אצל בנים זה מתבטא בעליית מסת שריר (שהיא כבדה יותר משומן)

פורסם

בטירונות 02 לא כ"כ שמים לזה לב, אבל ב- 05 ובאימון מתקדם (במיוחד ביחידות מובחרות) זה מורגש מאד.

פורסם

בטירונות 02 לא כ"כ שמים לזה לב, אבל ב- 05 ובאימון מתקדם (במיוחד ביחידות מובחרות) זה מורגש מאד.

מסכים איתך!!

עדין לא התגייסתי אבל חברים שלי אמרו אותו דבר

פורסם
  • מחבר

בדיון שפתחתי לפני הגיוס שלי כולם אמרו "האוכל מלא שמן" "מפתחים כרס" וגם אצלנו בפלוגה כולם מפחדים ומתלוננים "השמנתי" "הבטן שלי גדלה" בלה בלה בלה א)אני כל הזמן רעב שמה ברמות מטורפות בארוחות אני פשוט בולס כמו מטורף ב)אני ממש מרגיש ורואה שרזיתי וגדלו לי השרירים....ואני לא ממש מבין איך גדלו השרירים כאילו להרזות זה ברור כי כל היום מטרטרים אפילו שזה 02...אבל השרירים מה כולה עושים? 30 שכיבות שמיכה פעמיים ביום? חחח מאיפה המסה הזאת של השרירים באה?

פורסם

באיזה סרטים אתה חיים שם? כולה שבוע של 02...

פורסם
  • מחבר

בסדר זה חרטא אני יודע מה שהיה לי עד עכשיו,אבל מה הקשר למה שאמרתי?,שאלתי כולה איך יכול להיות שגדלו לי ככה השרירים כשאנחנו לא ממש מאמצים אותם אלה יותר בתזוזה כל היום?

פורסם

חחחח 02????

מתי יש לך להרזות או לעשות שרירים בטח היית מממששש מורעל שם

נו מה עושים אחרי האימון משמינים גם בקרבי או שאתה משקיע ומתאמן או משחק פליי סטיישן ומשמין (כאילו אחרי הטירטנות 02-012) אותו דבר

פורסם

זה גם בעיקר בנות, בנים לרוב מרזים או נשארים באותו משקל!

למה אתה חושב שסמ"רים הולכים עם המכנסיים על החריץ של התחת

והצעירים הולכים עם המכנס ליד הפטמות?

פורסם

אחי, בקרבי משמינים אחושרמוטה, ואני לא מדבר על טירונות ואימון מתקדם, אחרי זה כשמגיעים לעזה בפילבוקסים שרק אוכלים טוסטים ושטויות כל היום או במארבים וסיורים, היו כמה אנשים שעלו איזה 15-20 קילו בשנה ..

פורסם
  • מחבר

איך בקרבי משמינים? חבר שלי בגבעתי מספר לי על כל המסעות שלהם שזה כזאת קריעת תחת....

בכל אופן..מעינין אותי לדעת איך גדלו לי השרירים בכמה ימים מסכנים של 02? (ואני לא מדמיין את זה..)

פורסם

באיזה סרטים אתה חיים שם? כולה שבוע של 02...

^^^

אתה סתם מדמיין, תתן ביום ראשון הקשב לנהג אוטובוס ותשאל את דעתו

פורסם
  • מחבר

טוב טוב ניתן לזה עוד שבוע ואז אני אבדוק את עצמי חח....

פורסם

חבר שלך בגיבעתי עוד צעיר והוא באימונים ....

דבר איתו עוד חצי שנה כשה תיהיה לו קרס פזם... חחח לא הוא עדיין יהיה צעיר טוב עוד שנה

פורסם

פףףף חכה חכה , רק התגייסת , אני התגייסתי 68 ק"ג , טירונות הורדתי ל 62 ק"ג (02) ואחר כך בסדיר הגעתי בשיא ל 77-8ק"ג (!)

עכשיו אני משוחרר חצי שנה 68 ק"ג (בעיקר מסת שריר) אחרי דיאטה רצינית ואימוני כושר ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים