עבור לתוכן

הבדלים בין רדאון 8500 ל 8500LE ל - 8500DV ?

Featured Replies

פורסם

מתוך סקרנות והשאיפה להרחבת אופקים, ואחרי שלא ממש הבנתי מביקורות ברשת, מהם ההבדלים בין השלושה ?

מספיקים נתוני מהירויות שעון (זכרונות וליבה) כלומר מי חזק יותר ממי, ואולי גם קצת פיצ'רים (דיואל מוניטור וכו').

אנא עיזרו לחבר קהילה סקרן.

תודה רבה

HF

פורסם

בין ה LE ל 8500, יש הבדלים של 25MHZ בליבה ובזיכרונות לטובת ה 8500 .

בקשר ל DV, אני מניח שזוהי גירסת דלוקס, כל חברה מוציאה אחת אחרת .

והפיצ'רים תלויים בחברה שמייצרת את הכרטיס , אבל ככל שידוע לי כל מאחד הכרטיסים הנ"ל אמור לבוא עם כניסת DVI/VGA, ואפשרויות Dual Monitor בדרייברים...

פורסם

DV=firewire

פורסם

DV=firewire

oh...

זה ההבדל היחיד?

בכל מקרה, יש לחלק מהחברות שמייצרות את הכרטיס הנ"ל, גם גירסאות Deluxe, בקשר למה התוספות אתה תמצא באתר החברה את הפרטים .

לכרטיס ( גם ל 7500, ול 9700... ) גם יש גירסת AIW=All In Wonder, עם המון פיצ'רים נוספים שסביר להניח שלא תשתמש בהם, והרבה יותר כסף ... ;)

פורסם

לפי האתר של ATI יש ל DV גם שלט אלחוטי.

פורסם
  • מחבר

בין ה LE ל 8500, יש הבדלים של 25MHZ בליבה ובזיכרונות לטובת ה 8500 .

בקשר ל DV, אני מניח שזוהי גירסת דלוקס, כל חברה מוציאה אחת אחרת .

והפיצ'רים תלויים בחברה שמייצרת את הכרטיס , אבל ככל שידוע לי כל מאחד הכרטיסים הנ"ל אמור לבוא עם כניסת DVI/VGA, ואפשרויות Dual Monitor בדרייברים...

אז בעצם גרסת ה LE אצל ATI היא המקבילה של ה - MX בג'יפורסים של nVIDIA ?

והאם ההבדלים בביצועים (בין גרסת LE לרגילה) הם כאלה גדולים ?

פורסם

ממש לא

ההבדל מיניהם הוא מקביל להבדל בין GF4TI4200 לGF4TI4400 או בין GF4MX440 ל GF4MX460

ההבדל בין TI לMX הוא עצום לעומת ההבדל בין 8500 ל8500LE

פורסם

ההבדל בין שני הריאדונים האלו היא מהירות שעון בלבד!

אז זה בדיוק כמו, נגיד TI4200 לבין TI4400

הבדל ביצועים קטן :):D

פורסם
  • מחבר

אז אין הבדל בצינורות עיבוד ושיט כזה ב ATI ...רק מהירויות...אז למה לא להשיג LE ולעשות לו OC קטנטן...?!

מה, ATI לא חשבו על זה ?

בכל אופן, תודה רבה, אחלה קהילה.

החכמתי !

HF

פורסם

אז אין הבדל בצינורות עיבוד ושיט כזה ב ATI ...רק מהירויות...אז למה לא להשיג LE ולעשות לו OC קטנטן...?!

מה, ATI לא חשבו על זה ?

לא, לא חשבו על זה, אבל אני לא מאמין שזה פגע במכירות כל כך,האמת עכשיו החברה ניסתה למנוע את זה עם הראדון 9500PRO\9700 לא PRO ע"י מניעת אוברקלוקינג לכרטיס, דבר שכמובן נפרץ לאחר מספר ימים, אבל עדיין צעד אמיץ מבחינתה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים