עבור לתוכן

קניתי מסך lcd חדש ויש לי כמה שאלות לגבי dvi

Featured Replies

פורסם

קניתי LG L194WT באמת מסך יפייפה ויש בו יציאת dvi אך אני לא משתמש בה כי הכרטיס מסך שלי לא תומך בזה.

אני משתמש במחשב בעיקר להקרנת סרטים, לא למשחקים, שאלתי היא עד כמה שווה לי לקנות גם כרטיס מסך שיש בו dvi והאם זה ישפר לי משמעותית את תצוגת הסרטים שתאמת עכשיו היא די מאכזבת.

אשמח גם להמלצה על כרטיס מסך שכזה, להזכירכם זה רק לסרטים ולא למשחקים.

תודה!

פורסם

לדעתי זה אמור לשפר..אבל ממש לא היתי משקיע בכ.מסך חדש רק בישביל עניין ה-DVI

פורסם
  • מחבר

זה משפר גם את הזויות שאפשר לצפות במסך?

פורסם

לא

פורסם
  • מחבר

אז מה זה כן משפר? ואם כן, האם השיפור הוא משמעותי?

האם בשביל לראות סרטים אני צריך להשקיע בכרטיס מסך רציני? או אחד יחסית זול בעל כניסת dvi?

פורסם

אתה לא תראה שום הבדל תאמין לי..

אם יש מחברים אם אין אז אין צורך להשקיע..

פורסם

תמונה מעט חדה יותר. הבדל נראה, אבל לא משהו ששווה השקעה של מעל 200 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שאם אני אקנה כרטיס מסך חדש ב-300 שקל עם כניסת DVI המחשב שלי יציג סרטים כמו עם כרטיס מסך ב-1000 שקל עם dvi?

פורסם

אני לא ראיתי שום הבדל בין ה DVI ל VGA , לא נראה לי שכדאי להשקיע כסך רק בשביל זה.

פורסם

קניתי LG L194WT באמת מסך יפייפה

אתה מרוצה מהמסך? מכיוון שאני גם חשבתי לקנות אותו אלב באותו כסף הציעו לי מסך אחר Philips 200W6CS

ואני עדיין לא יודע מה אני מעדיף...

פורסם

זאת אומרת שאם אני אקנה כרטיס מסך חדש ב-300 שקל עם כניסת DVI המחשב שלי יציג סרטים כמו עם כרטיס מסך ב-1000 שקל עם dvi?

כן האמת. בסרטים זה פחות חשוב כי הם מילא זזים כל הזמן.

אתה מרוצה מהמסך? מכיוון שאני גם חשבתי לקנות אותו אלב באותו כסף הציעו לי מסך אחר Philips 200W6CS

ואני עדיין לא יודע מה אני מעדיף...

את ה-200W6CS. פאנל (הרבה) יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

אני מרוצה ממנו מאוד...

קניתי אותו בבאג במזומן אז עם עשו לי הנחה של 4 אחוז,

וגם אני הלכתי לראות את הפיליפס הזה, הוא 20 אינץ', ו-16 מילי שזה מאוד לא איכותי, את האמת לא קניתי את הפיליפס כי הוא מגיע עם מעמד מולטימדיה וזה ממש ממש ממש מכוער ומגושם!

המסך שאני קניתי הוא 5 מילי וההבדל של האינטש 1 הוא לא משמעותי.

בנוסף העיצוב של המסך שלי הוא יפייפה ויש לו אחריות של 3 שנים ואם אני מוצא פיקסל אחד שרוף הם מחליפים לי אותו.

עשיתי באמת בדיקה מעמיקה לגבי המסכים האלה וה-LG לוקח בגדול, גם את הפיליפס וגם את ה-ASUSאת ה-SAMSUNG את הMAG וגם את הAOC שאת האמת הוא לפי דעתי מקום שני אחרי ה-LG גם בגלל שהתצוגה מעולה וגם המחיר טוב.

אבל באמת מעניין אותי אם לחבר אותו ל-DVI זה משמעותי, כי יש כאלה שאומרים שזה מאוד משמעותי, ויש כאלה שמזלזלים בזה כמו שאתה רואה באשכול הזה.

אשמח לעוד תגובות בעניין

תודה

פורסם

ההבדל מאוד ברור בתמונה, יותר צבע וחדות אבל כמו שנאמר כאן לא יותר מ-200 אם זה לא קריטיקלי לך.

פורסם
  • מחבר

תודה!

ושוב אותה שאלה, האם כרטיס מסך יקר וטוב יותר יציג סרטים באיכות טובה יותר?

פורסם

אני לא חושב שזה משהו שתצליח להבחין בו בכלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים