עבור לתוכן

המלצה לקניית זכרונות מסוג DDR2.השקעה של עד 900 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

כמה שאלות.

1.יש לי לוח של ASUS דגם P5ND2-SLI השאלה שלי היא האם הוא יכול לתמוך בזכרונות של ע'ד 800MHZ בסטוק.

2.שאלה שנייה היא שכרגע יש לי שני סטיקים(2*512)של חברת סמסונג עם קירור של טרמיילטייק נחושת מולבש עליהם לצורך קירור נאוט לזכרונות..הם פועלים בתדר של 667 DC שאלתי היא אם אני יקנה זכרונות אחרים נגיד 2גיגה לצורך העניין האם זה ירד לתדר או שיאזן לי את התדר ל667??

משום שאני רוצה להוסיף פשוט עוד גיגה אבל שיהיה זכרון אפקטיבי..וראיתי זכרונות די טובים ביד שנייה(אגב אם יש למישהו הצעה אנא ה"פ)אך אם תמליצו לי לא לעשות את הנ"ל או לעשות משהו אחר אני יקבל זאת בברכה..משום שהחלטתי להוסיף זכרון ואני לא יודע אם להישאר בתדר שלי ולהוסיף פשוט עוד 1גיגה או לעלות בתדר ולהוריד את הזכרונות שלי ולמכור??

תגובות יתקבלו בברכה.

פורסם

1. מה קרה ללקרוא באתר של היצרנית?

2. אם החדשים יהיו גם DDR2-667 אז הם יעבדו כולם על DDR2-667

פורסם
  • מחבר

ובכל זאת מה ההמלצה שלכם??לזכרון DDR2 667 אפילו יד שנייה אם זה במצב חדש אין לי בעיה השאלה שלי היא איזה כדאי ללכת

על עוד 2 סטיקים של 512 או 2 של גיגה..

וכרגע יש לי 2 של 512 של חברת סמסונג אם אני ישים 2 סטיקים של חברה אחרת רק עם תזמונים שונים ויותר נמוכים כמו חברת OCZ או TWINMOS XMS2

המערכת תעבוד לי בסדר או שהזכרונות של הסמסונג יאטו את הסטיקים האחרים

פורסם

הם יאיטו אותם...

אתה יכול לנסות למכור את הזכורונות שיש לך עכשיו ואז לשקיע בזכרונות תואמים שיעבדו טוב...

לגבי הזכרונות:

2 סטיקים כל אחד 1 ג'יגה בתזמונים ממוצעים שאני מניח שיש לך באלה של הסמסונג ( 5-5-5-15)

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5956

או עוד 2 של 512 עם אותם תזמונים:

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4746

אני הייתי ממליץ לך לחשוב קצת ואולי לשדרג ל 800... נקודה למחשבה!

פורסם

יש לך שתי סטיקים בתדר 667, אם תשים סטיקים אחרים בתדר 800 הוא ירד ל667..

חבל שלא ניצלת שיכלת את ה800..

כמו שנאמר, הייתי במקומך מוכר את הסטיקים וקונה 2GB כל 1 בסטיק אחד או 512*4 בתדר 800.. הוצאה יותר גדולה אבל הרבה יותר משתלמת :yelclap:

פורסם

המערכת תעבוד לי בסדר או שהזכרונות של הסמסונג יאטו את הסטיקים האחרים

אם שני הסטים הם DDR2-667 שום דבר לא יאט שום דבר

יש לך שתי סטיקים בתדר 667, אם תשים סטיקים אחרים בתדר 800 הוא ירד ל667..

חבל שלא ניצלת שיכלת את ה800..

כמו שנאמר, הייתי במקומך מוכר את הסטיקים וקונה 2GB כל 1 בסטיק אחד או 512*4 בתדר 800.. הוצאה יותר גדולה אבל הרבה יותר משתלמת :yelclap:

וזה בוודאי כי nForce 4 SLI Intel Edition תומכת ב-DDR2-800

לא...

פורסם
  • מחבר

אך כתוב בהגדרות יצרן שהבורד שלי לא תומך ב800 MHZ זה גם מה שאני חשבתי לעשות לשדרג לזכרונות טובים יותר דוגמאת OCZREV2 או TWINMOS XMS2

בעל שני סטיקים של 1גיגה,אך אני לא יודע אם הבורד שלי תומך בהם והסמסונג שלי הם 3 CL לכל המעוניינים לדעת..עכשיו אם אפשרי לקבל הצעה קצת יותר טובה אפילו יד שנייה של זכרונות עם תזמונים טובים וחברה טובה.חובה צלע קירור עליהם כי מתוכנן OC לא רציני אבל עדיין.

פורסם
  • מחבר

אנשים עזרה כלשהי בבקשה..אם אפשרי..

פורסם
  • מחבר

כם אני חשבתי כך אבל שני צלעות קירור מנחושת לא עולים כלכך הרבה וחוץ מזה אם אני יוציא אותם מהזכרונות הדבק הוא ממש חזק יכול להיגרם להם נזק..אני ימכור אותם ככה השאלה שלי היא האם הלוח שלי מסוגל לתמוך ב100אחוז ב800MHZ כי אם כן אז האופציות שלי לא מוגבלות כלכך..כמו שחשבתי לפחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים