עבור לתוכן

לוח אם למשחקים וOC

Featured Replies

פורסם

במקרים שעולה ממש דומה, עדיף כן ללכת על הלוח שיתן טיפה יותר ביצועים במשחקים, פשוט מהשיקול של "מה איכפת לי לשלם אותו דבר אבל על לוח יותר טוב?"

פורסם

ORENSTC

אתה כלכך טועה... פסי הרוחב של הכרטיס מסך בוא ניקח למשל pci-e כל עוד הוא 16X בשני הלוחות ההבדלים של FPS יהיו אולי אבל אולי 1-3 ובמיקרים קיצונים של לוחות ישנים יותר 5 fps

ותאמין לי אף גיימר יבדיל בין 1-3 FPS זה לא גורם מצדיק בבחירת לוח.

פורסם

אני שוב אומר, במקרים שבהם שני הלוחות דומים מאוד מבחינת מחיר, עדיף כן לקחת את זה שנותן לך עוד כמה FPSים, במקרה וזה לא בא על חשבון דברים אחרים, פשוט בגלל שלא איכפת לך לקבל *בחינם* עוד כמה FPSים, אולי במשחקים של היום זה לא כזה חיוני, אבל במשחקים יותר כבדים שיבואו בעתיד זה עשוי להוות את ההבדל בין קצב FPS שמאפשר משחק, לבין קצב FPS כזה שאתה רואה את החיילים שלך קופאים באמצע הקרב ויודע שעוד שניה אחת איזה טנק יפגיז שם ואז יש סיכוי סביר שתאבד אותם

פורסם

ההבדלים זה אולי עוד 0.5FPS לממוצע!

פורסם

http://hwzone.co.il/reviews/pcam2rd580/11/

לפי מה שכתוב שם, דווקא יש הבדל די רציני בין לוחות האם במשחקים, שוב, במצב שבו שאר החומרה זהה לחלוטין

פורסם

עדיין לא למדת שבביקורות אנחנו עושים הכל כדי למקסם את ההבדלים? זה אומר רזולוציה בינונית, ללא פילטרים, כרטיס מסך חזק

בעולם האמיתי ההבדל במשחקים זניח

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם, אני חושב שאני אלך על האסוס.

רציתי לדעת האם שווה להשקיע את העוד 700 שקל בשביל ה E6600 במידה וזה בסדר עם התקציב שלי, או שעדיף לחסוך את זה כבר למשהו אחר?

פורסם

תלוי מה התקציב שלך, אם אתה יכול להרשות לעצמך, אז קח לך E6600, את הלוח שרצית וזכרונות טובים ותן לו באוברקלוק, אם יש לך פחות, תעשה אותו דבר אבל עם E6300...

פורסם
  • מחבר

השיקולים שלי הם לא תקציביים, אני יכול להרשות לעצמי לקנות את המודל היותר יקר, השאלה היא האם כדאי להשקיע בזה או שזה לא יתן הבדל גדול, כי 4MB בL2 צריך להיות משמעותי אני חושב, לא?

פורסם

אם תקציב זה לא בעיה, קח לך E6600 (ההבדל בין E6600 שעבר UNDER CLOCK למהירות הסטוק של E6400 הוא בערך 15-20% אם אני זוכר נכון), זכרונות אני ממליץ בחום על ה-HZ של G.SKILL שגם מעולים וגם לא יקרים במיוחד יחסית לתועלת (אם אתה מהצפון או מהמרכז, אני יכול לתת לך גם חנות), ויש לך אוברקלוק מעולה

פורסם
  • מחבר

אני מהמרכז, על איזה חנות אתה ממליץ?

פורסם

יש לך את זיגזג, או את LogicPC

אני אישית קונה מה שאפשר רק בזיגזג

פורסם

מסכים, לפי הת'רד שנפתח בפורום כללי שעוסק בחנויות ובסיפורים אישיים של אנשים בנוגע לחנויות, יוצא שזיגזג טיפה יקרים בחלק מהמקרים, אבל הטיפה תוספת מחיר שווה את זה בגלל היחס הטוב שאתה מקבל אצלם, המקצוענות שבה הם עובדיםף וכמובן, גם כי הם במרכז, החיסרון היחיד שאני רואה אצלם זה שהמגוון שלהם טיפה נמוך, אבל זה ממש בקטנה. מה שכן, אני ממליץ (לא מניסיון אישי, אלא מניסיון של אחרים פה בפורום) להתרחק מ-KSP, הם אומנם זולים, אבל אתה מקבל אצלם יחס סוג ב', ובמקום אחריות הם נותנים תירוצים ברוב המקרים, אז לא מומלץ... תהנה מהמחשב החדש שלך אגב :xyxthumbs:

פורסם

מסכים, לפי הת'רד שנפתח בפורום כללי שעוסק בחנויות ובסיפורים אישיים של אנשים בנוגע לחנויות, יוצא שזיגזג טיפה יקרים בחלק מהמקרים, אבל הטיפה תוספת מחיר שווה את זה בגלל היחס הטוב שאתה מקבל אצלם, המקצוענות שבה הם עובדיםף וכמובן, גם כי הם במרכז, החיסרון היחיד שאני רואה אצלם זה שהמגוון שלהם טיפה נמוך, אבל זה ממש בקטנה. מה שכן, אני ממליץ (לא מניסיון אישי, אלא מניסיון של אחרים פה בפורום) להתרחק מ-KSP, הם אומנם זולים, אבל אתה מקבל אצלם יחס סוג ב', ובמקום אחריות הם נותנים תירוצים ברוב המקרים, אז לא מומלץ... תהנה מהמחשב החדש שלך אגב :xyxthumbs:

יחס סוג ב'? אתה מקבל יחס סוג ז' (וכן, זה יותר גרוע מ-ת'.).

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם, אני מחכה להמשך השבוע לראות אם יש לי אחריות על הלוח אם/מעבד הישנים שלי שהתפגרו, ואם אין, אז יאללה מחשב חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים