פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים יש לי WINXP חיבור DIALUPכל פעם הוא עושה לי כזה חלון ששואל אותי אם אני רוצה להתחבר (כי הבבילון רוצה עדכון) איך מעיפים אותו?! השתגעתי כבר הוא מוציא אותי ממשחקים!(אל תגידו לי לסמן את הוי שאומר לו לא לשאול אותי ע הפעם הבאה שאני יתחבר ולא לבטל את העדכון בבבילון)תודה למי שיעזור !
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים מחבר אבל אני צריך את בבילון בהתחלה וזה לא רק בבילון אני רוצה בכלל להעיף את החלון הזה...יש דרך?
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים מחבר לא הבנתם זה לא חלון של בבילון!זה חלון של WINXP כל תכנה שרוצה להתחבר תעלה את החלן הזה במקרה אצלי זה בבילון...נגיד אתה נכנס לאקספלורר כשאתה לא מחובר ומנסה להכנס לאיזה אתר אז הוא יקפיץ לך את החלון הזה שמבקש להתחבראז כל תכנה שצריכה אינטרנט מקפיצה לי אותו וזה מעצבן ,אני רוצה להעיף את החלון הזה בכלליות.
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים מחבר לא אני לא צוחקאני לא מתכוון לוי שמופיע אחרי שהחלון קופץ (DONT ASK ME AGAIN UNTIL I CONNECT AGAIN) אני לא רוצה בכלל להגיע למצב שהחלון הזה יופיע!
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים גם לי זה היה... זה מוציא אותך משחקים בקיצה מעצבן..אני לא זוכר איך מורידים את זה... אבל זה לא קשור לביבלון!
פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים לך למאפייני אינטרנט שלך.באינטרנט אקספלורר: Tools -> Internet Options... -> Connectionsאו כפתור ימני על הקיצור דרך של האינטרנט אקספלורר בשולחן העבודה, ואז מאפיינים ואז לכרטיסייה Connections.שם תבחר את ההתקשרות שלך לאינטרנט ותבחר באפשרותNever dial a connectionזה אמור לפתור את הבעייה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.