פורסם 2007 בפברואר 118 שנים אם אני מתקין 98 על מערכת XP.. שהיה עליה מידע ( ואני צריך את המידע הזה ) הוא ימחק ?אם אני יתקין WIN98 ?תודה
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים נתחיל מזה שWIN 98 עובד על FAT 32 וXP עובד בNTFS , אז ככה שלדעתי הדבר הכי טוב שתעשה הוא FORMAT והפיכה לNTFS ככה כעצה לדעתי זה הדבר הכי טוב ...
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר אם אני יפרמט רק את Cכי D FAT32יעבוד לי עם 98 ?ועוד שאלה אין לי דרייברים ללוח אם רק למקלדת ועכברזה יעדכן לי לבד? או שאני יצטרך ?זה לוח אם מאוד ישן.
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים אם תפרמט את C ל-FAT32 אז זה יעבוד.ולגבי הדרייברים, רוב לוחות האם מהשנתיים האחרונות לא תומכים ב-98.
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים נתחיל מזה שWIN 98 עובד על FAT 32 וXP עובד בNTFS , אז ככה שלדעתי הדבר הכי טוב שתעשה הוא FORMAT והפיכה לNTFS ככה כעצה לדעתי זה הדבר הכי טוב ... Windows xp יכול לעבוד גם על FAT32.
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים תרשום את הדגם של הלוח אם וננסה למצוא דרייברים בישבילו כמעט לכל לוחות האם יש פרוייקטים של חברה \פורומים \ אנשים פרטיים שמקמבנים דרייברים ל מערכות הפעלה ישנות וללינוקס..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.