עבור לתוכן

שאלה בקשר למחשב הישן שלי

Featured Replies

פורסם

שלום אני קונה עוד חודש-חודשיים מחשב חדש ורציתי לבקש עצות מה כדאי לי לעשות נחמד עם המחשב הישן שלי:

מעבד:p4 1.6 478

לוח אם:Asus P4T

כרטיס מסך:Albatron Geforce 5900xtv

זכרון:256 RDRAM PC800-אבל 400MHZ אפקטיבים בגלל שהלוח אם שלי צוואר בקבוק לזכרון......

ולא יודע איזה ספק..רגיל לא משהו מיוחד...

אז אני מתכוון כאילו אם שווה לי לעשות איזה פרוייקט מודינג או לנסות לעשות לו אוברקלוק..אני יהיה אולי מוכן להשקיע בזה עד 200 שקל...

מה אתם אומרים?

פורסם

הייתי הולך יותר בכיוון של להפעיל אותו ללא מראז על השולחן, לעשות לו אוברקלוק מטורף ולהוריד את הקירור של המעבד. אחרי זמן מסויים בוווווווווווווווווום!

פורסם

תחשוב על משהו שקשור לתחביבים שלך.

אתה מנגן? משחק? מתכנת?

פורסם

תכניס את המחשב למקומות מגניבים...

הממ כמו מחשב לגו או פעם חשבתי להכניס את המחשב לכוננית שלי

פורסם
  • מחבר

אממממ לא יודע מה לעשות ממש אולי פשוט אני ינסה להכין מארז,כלומר לשנות את שלי הנוכחי .

אבל אוברקלוקינג לא יעבוד לי טוב?

פורסם

חח איזה קטע גם אני עושה עוד מעט htpc לסלון אולי לחדר שלי(המחשב שאני עכשיו משתמש בו בחדר אחר משלו חחח)אני יעשה לחדר מין מערכת סטראו אבל זה יהיה די קשה..

1:שים תמונות של המחשב הישן.

2:למה לך בכלל לזרוק פשוט לפעמים כדי לשפר... להוסיף/להחליף במחשב הקיים.

חח ככה אני עושה כבר משנת 2001 שקנו לי את המחשב (הוא היה נחשב לחזק פעם חחח+מארז יפה)

וככה החלפתי מעבד ליותר טוב(נתנו לי),לוח אם,כרטיס מסך, מאווררים וכל מיני

ו

הייתי הולך יותר בכיוון של להפעיל אותו ללא מראז על השולחן, לעשות לו אוברקלוק מטורף ולהוריד את הקירור של המעבד. אחרי זמן מסויים בוווווווווווווווווום!

לא חבל על המעבד? :silly:

פורסם

לי יש כמה אפשרויות כרגע לעשות עם המחשב הישן-

1) להפוך אותו לשרת הורדות

2) מחשב הפועל עם לינוקס המיועד לתכנות

3) HTPC ( כנראה שלא- אין לי צורך בזה)

4) קונסולה למשחקי ארקייד ומשחקים ישנים לטלויזיה ( אני רוצה להכניס אותו לתוך מארז ריבועי, כנראה שאני יבנה לבד , ולקנות ג'ויסטיקים או גיים פאד ולחבר למארז ידית חמודה כדי שיהיה נייד)

פורסם

אבל השרת יצטרך להתחבר לך לאינטרנט כל הזמן ולפעול 24/7 זה סתם תופס פס רוחב וחבל על החשמל

מארז מצוין למודינג.

אבל חבל לעשות מודינג למחשב שכבר לא תשמש בו...

אני אומר תשים תמחשב בשירותים :P

פורסם

ולא חבל על המעבד? :silly:

חבל. אבל זה עדין כ"כ מגניב! זה ענק!!! מטורף פשוט!!

חשבת למכור אותו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים