פורסם 2007 בפברואר 118 שנים שלום אני קונה עוד חודש-חודשיים מחשב חדש ורציתי לבקש עצות מה כדאי לי לעשות נחמד עם המחשב הישן שלי:מעבד:p4 1.6 478לוח אם:Asus P4Tכרטיס מסך:Albatron Geforce 5900xtvזכרון:256 RDRAM PC800-אבל 400MHZ אפקטיבים בגלל שהלוח אם שלי צוואר בקבוק לזכרון......ולא יודע איזה ספק..רגיל לא משהו מיוחד...אז אני מתכוון כאילו אם שווה לי לעשות איזה פרוייקט מודינג או לנסות לעשות לו אוברקלוק..אני יהיה אולי מוכן להשקיע בזה עד 200 שקל...מה אתם אומרים?
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים הייתי הולך יותר בכיוון של להפעיל אותו ללא מראז על השולחן, לעשות לו אוברקלוק מטורף ולהוריד את הקירור של המעבד. אחרי זמן מסויים בוווווווווווווווווום!
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים תכניס את המחשב למקומות מגניבים...הממ כמו מחשב לגו או פעם חשבתי להכניס את המחשב לכוננית שלי
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים מחבר אממממ לא יודע מה לעשות ממש אולי פשוט אני ינסה להכין מארז,כלומר לשנות את שלי הנוכחי .אבל אוברקלוקינג לא יעבוד לי טוב?
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים חח איזה קטע גם אני עושה עוד מעט htpc לסלון אולי לחדר שלי(המחשב שאני עכשיו משתמש בו בחדר אחר משלו חחח)אני יעשה לחדר מין מערכת סטראו אבל זה יהיה די קשה.. 1:שים תמונות של המחשב הישן. 2:למה לך בכלל לזרוק פשוט לפעמים כדי לשפר... להוסיף/להחליף במחשב הקיים. חח ככה אני עושה כבר משנת 2001 שקנו לי את המחשב (הוא היה נחשב לחזק פעם חחח+מארז יפה) וככה החלפתי מעבד ליותר טוב(נתנו לי),לוח אם,כרטיס מסך, מאווררים וכל מיני ו הייתי הולך יותר בכיוון של להפעיל אותו ללא מראז על השולחן, לעשות לו אוברקלוק מטורף ולהוריד את הקירור של המעבד. אחרי זמן מסויים בוווווווווווווווווום! לא חבל על המעבד?
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים לי יש כמה אפשרויות כרגע לעשות עם המחשב הישן-1) להפוך אותו לשרת הורדות2) מחשב הפועל עם לינוקס המיועד לתכנות3) HTPC ( כנראה שלא- אין לי צורך בזה)4) קונסולה למשחקי ארקייד ומשחקים ישנים לטלויזיה ( אני רוצה להכניס אותו לתוך מארז ריבועי, כנראה שאני יבנה לבד , ולקנות ג'ויסטיקים או גיים פאד ולחבר למארז ידית חמודה כדי שיהיה נייד)
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים מחבר שרת זה רעיון מצויין אבל יש אולי איזה מדריך שבעזרתו אפשר להפוך אותו לשרת?והנה תמונות של המחשב שלי:http://img251.imageshack.us/img251/6325/img0035smallzv8.jpghttp://img251.imageshack.us/img251/5705/img0036smallij8.jpg
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים אבל השרת יצטרך להתחבר לך לאינטרנט כל הזמן ולפעול 24/7 זה סתם תופס פס רוחב וחבל על החשמל מארז מצוין למודינג. אבל חבל לעשות מודינג למחשב שכבר לא תשמש בו... אני אומר תשים תמחשב בשירותים
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים ולא חבל על המעבד? חבל. אבל זה עדין כ"כ מגניב! זה ענק!!! מטורף פשוט!! חשבת למכור אותו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.