עבור לתוכן

GILLETTE FUSION (להב הגילוח החדש של ג'ילט) התרשמות אישית.

Featured Replies

פורסם

גבר אמיתי לא מתגלח - הוא רק מסתכל על הזיפים במראה והם נכנסים חזרה פנימה

• תגובות 111
  • צפיות 11.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

למישהו כאן יש בנצ'מרק של מכונת גילוח יקרה וסכין גילוח?

פורסם

עוד לא נולדה מכונת הגילוח שתתן לי גילוח חלק שמשתווה לסכין (אני גרוזיני, מה לעשות..)

כמו שאני רואה את זה הגילוח הכי חסכוני הוא גילוח בתער ישר, השקעה של כמה מאות שקלים וזה לכל החיים אם מטפלים בסכין כמו שצריך. זה גם הגילוח הכי חלק שאפשר להשיג. החסרונות הם שזה לוקח הרבה זמן וזה עלול להיות די מסוכן ביד לא מיומנת.

סבא שלי מתגלח ככה עד היום.

למישהו כאן יש בנצ'מרק של מכונת גילוח יקרה וסכין גילוח?

אולי בפורום XstremeTestosterone :)

פורסם

זכותך להביע דעה עניינית. לא סתם לקטול בן אדם שהשקיע מזמנו בשביל לתרום לנו.

יש פה מספיק אנשים שזה מעניין אותם ולכן הדיון כבר בעמוד ה 6.

לא מעניין אותך- פשוט תסתום את הפה.

גדווווווווווווווול

פורסם

שמח בשבילך.

פורסם

חחח review? על סכין גילוח...את זה עוד לא ראיתי...

פורסם

גבר אמיתי צ'אק נוריס לא מתגלח - הוא רק מסתכל על הזיפים במראה והם נכנסים חזרה פנימה

(מחווה ל-ChuckNorrisFacts)

פורסם

^^ :lol:

פורסם

(מחווה ל-ChuckNorrisFacts)

נו באמת זה ידוע שגבר אמיתי זה שווה לצ'אק נוריס... לא צריך לכתוב את השם המפורש בשביל לדעת את זה... זה כמו שתכתוב יהוה זה חילול השם!

פורסם

תודה על הביקורת NOSTREDAMUS, אני שקלתי לרכוש את הסכין החדשה אבל נראה לי שאני אשאר בינתיים עם המאך 3 הרגיל.

פורסם

תזמינו מ-eBay ;D.

פורסם

פעם אחת ניסיתי עם מכונה ואחרי זה היתה רגישות כזאת וניהיו לי פצעים כואבים

עם סכין אף פעם לא קרה לי כלום

פורסם

אין סיכוי שבעולם "לא מחליד" !!!!!......מזה השטויות האילה מזה טיטניום ? זהב ?? אם זה לא היה מחליד באמת כל העולם היה קונה רק את זה כי מן הסתם הכי משתלם גם אם הוצאה חד פעמית תעלה 2000 שקל (לכמה ?..70...80 שנה?)

דבר שני שלא קשור אבל עדיין אפרופו גילוחים !

מישהו יודע איך לעזזל אפשר להשאיר גילוח של 3..4...ימים כזה ? ניסיתי כבר 3 מכונות תספורת שונות ..הדרגה הכי נמוכה אצלהם זה עדיין לא מספיק נמוך :( ...גם לספר פה בעיר מגוריי אין עצות

מישהו ?

פורסם

טיטניום מחליד אחושילינג... וזהב לא חזק מספיק בשביל לשמש בתור להב... מה הקשר?

זה פלדת אל חלד- שמחלידה, אבל לוקח לה כמה חודשים טובים (אם לא שנים) כדי להגיע למצב שאי אפשר להתגלח איתה...

מחליפים את הלהב בסכיני הגילוח בגלל שחומר הסיכה נגמר והסכינים (המרווח בינייהם) נסתם...

השתמשת בכלל פעם בסכין? ::)

פורסם

הבעיה גם בmach3 שהסכין קצת מתכהה אחרי שימוש ממושך. חומר הסיכה פחות מעניין אותי, בשביל זה יש את כל הג'לים האלה למינהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים