עבור לתוכן

GILLETTE FUSION (להב הגילוח החדש של ג'ילט) התרשמות אישית.

Featured Replies

פורסם

גילוח נגד כיוון הצמיחה הוא טוב מגילוח של מכונה, אם לזה אתה מתכוון.

מצד שני- הוא דופק לך את העור. אז אני מוותר על זה.

אותי בכל מקרה המכונה מגלחת טוב, לא יודע מה לגבי השאר.

איך בדיוק הסכין לא חותכת פצעונים? אני יודע איך להתגלח- אבל אין מה לעשות, מדי פעם זה קורה.

אני לא איזה טמבל חסר קואורדינציה, אבל אלו חוקי הטבע.

• תגובות 111
  • צפיות 10.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מכונה משאירה את הפנים חלקות למשעי ולוקח איתה פחות זמן להתגלח.

מאיפה הבאתם מידע אחר, אני לא יודע.

אני משתמש במכונה של פיליפס ובסך הכל מרוצה. היא טובה כאשר מתגלחים כל כמה ימים ורוצים פשוט לעשות את העבודה בצורה מהירה וזהו.

החסרונות שלה:

1. יותר כיף גילוח רטוב (לא בהכרח טוב יותר)- אותו מקבלים רק עם מכונות יקרות ממה שיש לי.

2. האיזור התחתון של הפנים יותר קשה לגילוח מאשר עם סכין.

3. כאשר יש זיפים ארוכים (אני מדבר על שבוע ללא גילוח)- לא יעילה.

יתרונות:

1. גילוח מהיר מאוד. פותחים, מתגלחים, סוגרים.

בגלל שלי יש עור בעייתי כאשר אני מתגלח עם סכין אני חייב לעשות את זה אחרי המקלחת, לשים קצת, לחכות וכו'.....

אבל גם בלי זה- רק הזמן שלוקח לשים את הקצף/גל אורך כמעט כמו זמן הגילוח במכונה.

2. לא חותכת פצעונים. ;D

מתי שאני משתמש בסכינים אני משתמש בסכינים החד פעמיים של ג'ילט.

לדעתי דיי סבירים אבל בזמן האחרון לדעתי איכות היצור שלהם ירדה...

אין תקציב לכל האחרים, לדעתי לקנות סכין גילוח ב 80 שקל זה טירוף.

יש למישהו תחליף טוב לסיכינים החד פעמיים של ג'ילט?

עם הפיליפס שלי אפשר להשתמש במים, אבל אני לא מבין מה טוב בזה - המכונה מחליקה פחות טוב על העור, אבל כמובן שזה מצויין לשטוף אותה ככה.

פורסם

וואי אתה חתיכת משועמם ואני עוד יותר שאשכרה טרחתי לקרוא הכל

[

פורסם
  • מחבר

וואי אתה חתיכת משועמם ואני עוד יותר שאשכרה טרחתי לקרוא הכל

[

אני שמח שהוצאת את זה.

פורסם

Consumer report נתנו ל26 אנשים להתנסות בFusion Power,וכול אחד מהם גילח צד אחד של הפנים בFusion ובצד השני בM3Power.

השורה התחתונה:18 אנשים השיבו כי הם לא יעברו לסכין הזה.

הכתבה מופיעה כאן:

http://www.shavingstuff.com/archives/consumer_reports_fusion.php

פורסם

אחותי הביאה לי לפני שנתיים מארה"ב (שתי חבילות Power, אחת לי, אחת לאחי, אבל בסוף יצא ששתיהן נשארו אצלי. אה, וגם קופסת סכינים), ואני מניח שזה היה קיים שם כמה חודשים לפני.

מצחיק אותי השעון עצר ב-ynet, כאילו אנחנו משיקים איזו מעבורת חלל חדשה ומטיסים אותה לחלל.

ד"א, המחירים בארה"ב הרבה הרבה יותר זולים.

פורסם

מצחיק אותי השעון עצר ב-ynet, כאילו אנחנו משיקים איזו מעבורת חלל חדשה ומטיסים אותה לחלל.

זה שבנאדם אשכרה כתב פה ביקורת שלמה על זה ואנשים פה משווים בין להבים, פסי סיכוך (עד היום אל ידעתי שיש כזה דבר בכלל) ומחיר סכיני גילוח בארץ לעומת חו"ל לא מצחיק אותך?

פורסם
  • מחבר

זה שבנאדם אשכרה כתב פה ביקורת שלמה על זה ואנשים פה משווים בין להבים, פסי סיכוך (עד היום אל ידעתי שיש כזה דבר בכלל) ומחיר סכיני גילוח בארץ לעומת חו"ל לא מצחיק אותך?

לא כי כנראה פרסמתי את הביקורת מתוך הבנה שיש אנשים שזה מעניין אותם, לעומת זו לא צפיתי שיגיבו פה ילדים עם קוצים בתחת להוציא את התסכול שלהם על גבי הת'רד המושקע שלי.

עשה לי טובה ואם אין לך משהו לתרום עבור לת'רד הבא, אתה מוזמן לא להגיב פה יותר.

תודה על ההבנה.

נ.ב

לכל אותם ספאמרים, כן לדעתי בזמני הפנוי ראוי וחשוב לשתף ביקורות בתחום הצרכנות בכלל... זה תורם לידיעתכם המון ביצירת דעת קהל לגבי מוצר, האיכויות שלו, המגרעות שלו והאם מחירו כדאי לעומת איכותו.

פורסם

^^ אל תשים לב למשועממים האלו. זה בהחלט נושא שאקטואלי לגבינו הגברים, ואני לא מבין מה יש לצחוק.

אגב, אני עדיין משתמש בסכינים הישנים האלו עם ה2 להבים, איך שלא קראו להם. צריך לקנות משהו נורמלי אבל אין לי כוח ללכת לקנות- ההבדל בין זה לבין מאך 3 למשל שווה השקעה?

פורסם

לא כי כנראה פרסמתי את הביקורת מתוך הבנה שיש אנשים שזה מעניין אותם, לעומת זו לא צפיתי שיגיבו פה ילדים עם קוצים בתחת להוציא את התסכול שלהם על גבי הת'רד המושקע שלי.

תודה על ההבנה.

נ.ב

לכל אותם ספאמרים, כן לדעתי בזמני הפנוי ראוי וחשוב לשתף ביקורות בתחום הצרכנות בכלל... זה תורם לידיעתכם המון ביצירת דעת קהל לגבי מוצר, האיכויות שלו, המגרעות שלו והאם מחירו כדאי לעומת איכותו.

כל מילה חקוקה בסלע!!!

פורסם

^^ אל תשים לב למשועממים האלו. זה בהחלט נושא שאקטואלי לגבינו הגברים, ואני לא מבין מה יש לצחוק.

אגב, אני עדיין משתמש בסכינים הישנים האלו עם ה2 להבים, איך שלא קראו להם. צריך לקנות משהו נורמלי אבל אין לי כוח ללכת לקנות- ההבדל בין זה לבין מאך 3 למשל שווה השקעה?

זה הסנסור בטח...

וכן, לפי דעתי שווה לעבור למאך 3 (לפחות לטורבו)...

פורסם

תודה על ההבנה.

נ.ב

וואלה, בכיף שלך...אבל זה כבר מוגזם לדעתי לפחות, אז זכותי להגיד את זה פה, אתה לא מסכים איתי- תגיב כמו בנאדם לפחות.

פורסם

וואלה, בכיף שלך...אבל זה כבר מוגזם לדעתי לפחות, אז זכותי להגיד את זה פה, אתה לא מסכים איתי- תגיב כמו בנאדם לפחות.

זכותך להביע דעה עניינית. לא סתם לקטול בן אדם שהשקיע מזמנו בשביל לתרום לנו.

יש פה מספיק אנשים שזה מעניין אותם ולכן הדיון כבר בעמוד ה 6.

לא מעניין אותך- פשוט תסתום את הפה.

פורסם

לי יש מכונת גילוח של פיליפס, פועלת מעולה אפילו שנקנתה לפני 7 שנים. בזמנו עלתה 500 ש"ח.

היא במצב מעולה ואני בטוח שתמשיך לעבוד לפחות עוד מספר שנים טובות. מעניין כמה כסף חסכתי לעומת מישהוא שהשתמש 7 שנים בסכיני גילוח.

כמו שאני רואה את זה הגילוח הכי חסכוני הוא גילוח בתער ישר, השקעה של כמה מאות שקלים וזה לכל החיים אם מטפלים בסכין כמו שצריך. זה גם הגילוח הכי חלק שאפשר להשיג. החסרונות הם שזה לוקח הרבה זמן וזה עלול להיות די מסוכן ביד לא מיומנת.

פורסם

גבר אמיתי מתגלח רק בשבר של בקבוק בירה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים