פורסם 2007 בפברואר 118 שנים המסך ישמש בעיקרר לצורכי משחקים כבדים, יש לי כ.מסך X1950XT 512MB חשבתי על המסך של סמסונג 931C שאומרים שהוא מתאים למשחקים במיוחד האם זה נכון? אם לא, איזה מסך אתם ממליצים לי בעל זמן תגובה מהיר במיוחד וניגודיות טובה מעל 1:1000 ? אני מתצכנן לקנות את המסך בקרוב מאוד אז תעזרו לי בבקשה בדחיפות.. תודה רבה
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר אני באמת לא מעוניין במסך רחב כי שמעתי שטקסט לא רואים בו טוב במיוחד. וגם מפני שאני רוצה לעבוד איתו בכתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט והוא לא נוח לשימושים אלו מפני שהוא לא מציג את הדף במלואו כמו מסך רגיל.
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים יש לי את ה L204WT ואין שום בעיה בקריאת טקסט, רואים מצוייןלפני זה עבדתי עם 17 אינטש, ההבדל הוא פשוט מסך גדול יותרלמשחקים יש רק יתרון
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים גם ה - LG L2000C יהיה מצוין בשבילך.http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415703
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים אני באמת לא מעוניין במסך רחב כי שמעתי שטקסט לא רואים בו טוב במיוחד. וגם מפני שאני רוצה לעבוד איתו בכתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט והוא לא נוח לשימושים אלו מפני שהוא לא מציג את הדף במלואו כמו מסך רגיל.אין בעייה בכלל עם הטקסט. בגלל האיכות של המסך הוא מציג טקסט בחדות גבוהה.אם אתה לא רוצה מסך רחב תשקול את 2007FP התאום הלא-רחב.למסמכים וגלישה יש את הפיבוט זה ממכר וסופר-נוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.