עבור לתוכן

מחפש סט רמקולים 2.1 עד 650 ש"ח~

Featured Replies

פורסם

היי,

ראשית כל אני מצהיר שאינני אודיופיל וסביר להניח שרמת ההבחנה שלי נמוכה בהרבה מזו של חובבי אודיו מושבעים.

בעקרון עד כה השתמשתי כבר שנים בזוג רמקולים סבירים בהחלט של Yamaha והייתי מרוצה למדיי. לאחרונה הרמקולים דועכים ואני שם לב לפגיעה באיכות הקול ולכן אני מניח שזמנם מתקרב לקיצו ולכן אני מעוניין למצוא תחלופה אשר אולי תספק קצת יותר ממה שהרמקולים הללו סיפקו עד כה.

מדובר בחדר לא גדול במיוחד ורמקולים שמיועדים כרגע לחיבור לכרטיס קול אשר מובנה בלוח-אם Asus A8N-SLI, אני בספק שאני אחליף את כרטיס הקול שלי מאחר ואני מסופק שישנם כרטיסים בטווח המחירים אשר אני הייתי מוכן להשקיע שיתנו שיפור איכות משמעותי מספיק אשר יצדיק את ההשקעה ולכן לעת עתה מדובר ברמקולים לצורך שימוש עם הכרטיס המובנה. השימושים העיקריים של המחשב הם צפייה בסרטים וסדרות טלוויזיה וכמו כן מעת לעת משחקים (בעיקר First Person Shooters מאחר ואין לי זמן למשחקים הדורשים התעמקות), כמו כן מעט מוסיקה.

בקיצור אני מחפש רמקולים וורסטיליים אשר ישרתו את הצרכים שלי בתוך מגבלות התקציב, אם זה עוזר בנגן הנייד שלי אני משתמש באוזניות של Sennheiser מדגם PMX100, הייתי שמח לקבל איכות צליל מקבילה מהרמקולים החדשים.

תודה מראש.

פורסם

לשימושים שלך (משחקים בעיקר וסרטים) עדיפה מערכת 5.1 למיטב הבנתי

X-530 צריכה להיכנס בתקציב ואפילו להשאיר לך עודף של מאה ש"ח

פורסם

XTRACT צודק בקשר ל 5.1 אבל אם בכל זאת אתה רוצה 2.1 היתיי קונה את הATP3

אבל אני חושב שאתה צריך להחליף כרטיס קול כדי לישמוע את האיכות המקסימלית של הרמקולים האלה

פורסם

אני הייתי ממליץ על ה Logitech Z4 הם נכנסים בול בתקציב והם אחלה רמקולים, מנסיון :xyxthumbs:

בנוגע למערכות 5.1 ו 2.1, באותו התקציב למיטב הבנתי מערכות ה-2.1 יהיו איכותיות יותר מאשר מערכות ה-5.1

-רון.

פורסם

זה בדר"כ נכון,אבל לשימושים שלו עדיף 5.1

פורסם
  • מחבר

הסיבה המרכזית שביקשתי 2.1 היא פשוט שאין לי איך למקם רמקולים בצורה יעילה בחדר הנוכחי שלי באופן כללי ומעבר לכך אמא שלי היא דיי פסיכית של סדר והיא לא תאפשר לי לקדוח מקומות תלייה בקירות או להריץ כבלים מצד אחד לצידו השני של החדר. ומאחר ואני עובר מהבית בשנת הלימודים הבאה פשוט אין לי סבלנות להתעמת איתה :)

כעת שזה נאמר, האם ה-Logitech Z4 מהווים את הפתרון האופטימלי, שמעתי כל מיני הערות בפורום על כמה שהם שרמקולים של Logitech מאכזבים כי הגוף של הרמקול עשוי מפלסטיק וכו' וכו'. מצד שני ייתכן שכל מה שהתקציב שלי מאפשר הוא קופסאות פלסטיק?

פורסם

קודם כל הם ממש לא קופסאות פלסטיק....אז נכון שהסטלייטים עשויים פלסטיק, אבל מצד שני גם סטלייטים של כל מערכת אחרת בסכום הזה; ובנוסף, אומרים שהם קופסאות פלסטיק, אבל בהשוואה למה?

אני אישית כשקניתי אותם גם שמעתי את ה-ATP של אלטק לנסינג, ויותר אהבתי את אלה, זה עניין אישי, אבל אני נהנה מהם.

*עריכה: ואגב, פה הסאב עשוי מעץ, בניגוד לATP של אלטק......שזה מביא אותנו לעובדה שרמקולים טובים לא חייבים להיות מעץ (בתקציב הזה, אנטולי אל תקטול אותי :P )

-רון.

פורסם

^^

מחזק.

פורסם

http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2002&scat=199&tcat=

אחלה סט, וגם משאיר לך עודף ;)

לדעתי גם יותר איכותיים מהשאר במסגרת התקציב!

אז זהו, שזה גם אחלה סט, פשוט יש לי דעות קדומות לגבי סאב מפלסטיק.....אבל זה רק אני.

-רון.

פורסם

http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2002&scat=199&tcat=

אחלה סט, וגם משאיר לך עודף ;)

לדעתי גם יותר איכותיים מהשאר במסגרת התקציב!

סט מעולה. אפשר לראות המלצות שלי עליו בכמה מקומות בפורום. בתקציב הזה לא הייתי הולך על שום דבר אחר.

Anatoli.

פורסם

או שפשוט תוסיף 150 שקל ותפציץ עם Z2300 ;D

פורסם

יש לי CREATURE 2.1 JBL

אני מרוצה מאוד מהאיכות ,עוצמה ומהעיצוב המדהים. אפילו על מקסימום ווליום הצליל נשאר נקי ומדויק

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=151792

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, בהתחשב בהמלצות של כולם ובפרט של אנטולי נראה לי שאני אלך על ה-Encounter.

פורסם

לטעמי CREATURE נראים הרבה יותר יפה מהEncounter , תופסים פחות מקום בשולחן ולא נופלים ממנו באיכות (Encounter כצת יותר עוצמתיים )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים