פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים החוט הצהוב זה הפלוס, הוא מתחבר לנגד ומשם לרגל + של הלד[ככל הידוע לי, תקנו אותי אם אני טועה]
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים מחבר זה משנה אם איזה צד מחברים את הנגד ללד??יאנתו גם שמה יש + - או שזה לא משנה?
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים כדי לגלות איזה חוט זה הפלוס ואיזה המינוס פשוט תשתמש במד התנגדות (אוהממטר) ואז תראה שאם תמדוד בכיוון אחד תיהיה התנגדות אינסופית, משמע שלא זורם זרם וזה לא הכיוון הנכון והכיוון השני הוא הנכון.
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים זה משנה אם איזה צד מחברים את הנגד ללד??יאנתו גם שמה יש + - או שזה לא משנה?זה לא משנה.
פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים כדי לגלות איזה חוט זה הפלוס ואיזה המינוס פשוט תשתמש במד התנגדות (אוהממטר) ואז תראה שאם תמדוד בכיוון אחד תיהיה התנגדות אינסופית, משמע שלא זורם זרם וזה לא הכיוון הנכון והכיוון השני הוא הנכון. בלד ההתנגדות לא ניתנת למדידה ע"י אוהם מטר
פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים כדי לגלות איזה חוט זה הפלוס ואיזה המינוס פשוט תשתמש במד התנגדות (אוהממטר) ואז תראה שאם תמדוד בכיוון אחד תיהיה התנגדות אינסופית, משמע שלא זורם זרם וזה לא הכיוון הנכון והכיוון השני הוא הנכון. בלד ההתנגדות לא ניתנת למדידה ע"י אוהם מטרמה אתה אומר?לי נראה שלד זה בעצם דיודה, ואם זה כך אז הזרם יזרום אך ורק בכיוון אחד. יש אף מכשרי מדידה שיש בהם מצב מיוחד לזיהוי כיוון הדיודה, במקום שאתה בעצמך תחפש מאיזה כיוון זורם הזרם המכשיר מצפצף כאשר יש זרם וכך אתה יודע מה איזו רגל היא הפלוס ואיזה המינוס.בכל מקרה בדיודה זאת לא הבעיה , בדרך כלל מסומן קו קטן אשר עוזר לזהות את הכיוון או כמו במקרה של הלד רגל קצרה ורגל ארוכה.
פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים יש עוד דרך לדעת מהי הרגל החיובית בלד ומהי השלילית. הדרך הזאת טובה למקרה שחתכו את הרגליים או משהו כזה. כשמסתכלים על לד מלמעלה (מבט-על, שלא נראה את הרגליים, אלא רק את הלד עצמו), רואים שאין לו צורה של מעגל שלם, אלא מעגל עם צלע אחת (כמו בשרטוט). הרגל שקרובה ל"צלע" הזאת (לצד השטוח של הלד), היא הרגל השלילית. במקרה הזה, רגל 2 היא השלילית, והיא הרגל הקצרה.
פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים המטרה פה היא לא לבדוק התנגדות אלא לגלות איזה רגל היא פלוס או מינוס. בממתח הקדמי (הפלוס של האוהם-מטר אל הפלוס של הלד) ההתנגדות תהיה נמוכה ואך יש סיכוי שהלד יאיר טיפה, ובממתח אחורי - יהיה נתק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.