פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מה זה המארזים האלה? זה כמו המארזים הרגילים שיש או שיש בהם משו מיוחד? (יותר טובים/פחות טובים...)http://com4u.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=41&Cat2ID=
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים קודם כל שנה את הכותרת ככה שתכיל את תמצית השאלה/תהיה יותר אינפורמטיבית ולא הדיון ינעל.המארזים הללו הם כלל לא מארזים למחשב,הם מארזים של דיסקים קשיחים/HD לאנשים שמעוניינים להפוך אותם לחיצוניים ואין שום קשר בינהם לבין מארזים רגילים שאתה מכיר.
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר ואם אני רוצה להרכיב מחשב עם כזה מארז מה אני עוד צריך? ז"א זה במקום המארז הרגיל שיש או שהוא תוספת?
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים יש מארז, שבתוכו יושבים כל החלקים של המחשב, ויש מארז לדיסק קשיח חיצוני (כמו בלינק).במארז לדיסק קשיח חיצוני מכניסים דיסק קשיח (DUH), לא מחשב.
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר אז אם אני לוקח את המארז לדיסק קשיח, איפה נכנסים כל שאר הדברים? במארז רגיל? ז"א יהיו לי כביכול 2 מארזים?
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים כנראה לא הבנת בחור.יש לך מארז רגיל של מחשב שם נכנסים כל הדברים מלבד ההארד דיסק.את ה-HD אתה מכניס במארז קטן כזה כמו שציינת ומניח אותו על השולחן שלך (למשל) ומחבר את שניהם בעזרת USB או משהו.הם לא באים להחליף אחד את השניאם אתה מעוניין במארזים כאלו לדיסק הקשיח אני אעביר אותך לפורום המתאים.
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר אז ז"א שהוא בא ליופי/או למי שמתכנן להחליף את הדיסק הקשיח לעיתים קרובות?יש לך מארז רגיל של מחשב שם נכנסים כל הדברים מלבד ההארד דיסק.זה לא מארז מיוחד או משהו פשוט הHD לא נמצא בפנים אלא בחוץ,נכון?ויש אולי מארזים דומים למארזים שהבאתי אבל שהם יהיו לכל ה"חבילה" כולה? ז"א שיהיו דקים כאלו?תודה רבה וסליחה על הבלבול שכל.ד.א.יש אולי מישו עם כזה מארז?
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים אם אתה לוקח את הHD שלך איתך\מאחסן אותו בכספת אז זה שימושי. כמובן שרצוי עוד HD בתוך המחשב, בנוסף לחיצוני.
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים אני חייב להגיד שאחרי כל ההסברים שסיפקנו לך לא הצלחתי להבין מה אתה בעצם רוצה.אתה רוצה המלצה למארז ל-HD בלבד?או שאתה רוצה מארז "נורמאלי" ו"רגיל" שאמור להכיל בתוכו את כל המחשב?
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר הוא רוצה מארז שנראה כמו מארז של HD חיצוני (אני חושב ) חחח...בדיוק! חיפשתי מארז ואז ראיתי את אלו שהבאתי בקישור ולא כ"כ הבנתי מה זה. ואז שהסברתם לי שזה רק לHD הבנתי שזה לא רלוונטי. אז בעיקרון אני רוצה לדעת אם יש מארזים "רגילים" שהם בעיצוב כמו אלו, ז"א דקים כאלה אבל עדיין מכילים הכל...
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים אתה מעוניין במחשב בתור HTPC?אחרת אני לא מצליח להבין למה לך לקנות מארזים כאלו במקום מארזים "רגילים"?בכל מקרה זה יהיה מארז מצוויןhttp://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2803
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.