עבור לתוכן

מחפש עכבר עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום,

כמה טוב שיש את הפורום הזה...

אז ככה,

יש לי כרגע עכבר אלחוטי של ויונקו ואני ממש לא מרוצה ממנו כל שניה נתקע והגלגלת כבר נהרסה...

אני רוצה לקנות עכבר חדש ואין לי מושג מאיפה להתחיל...

אני מפחד לקנות שוב אלחוטי ומאמין שקנית חוטי זה לחזור צעד אחורה...

אני מעוניין בעכבר מבית לוג'יטק

המליצו לי על ה LX-7 ואני רואה שעל עכבר חוטי כולם פה אחד G-5...

השאלה היא האם אולי שווה להשקיע עוד 100 שקל ולקנות את ה-G7...

אני לא גיימר או גרפיקאי למרות שיוצא לי לעבוד על הפוטושופ...

אני רק מחפש עכבר נוח שיעשה את העבודה וישאיר אותי "משודרג" לעתיד...

תודה לעוזרים,

פורסם

לא יודע למה אתה מפחד לקנות אלחוטי

אבל אם אתה לא משתמש בעכבר ממרחק אז אין צורך בעכבר אלחוטי

וחבל להשקיע סתם כסף בעכבר של גיימרים תקנה דגם פשוט יותר

פורסם

אם אתה משחק וחשוב לך דיוק, ולא אכפת לך להשקיע, אז לך על ה-G5.

בנוגע ל-G7, אם זה לגיימינג אז עדיף ה-G5 ואם זמן הסוללה חשוב לך אז זו עדיין לא האופציה הטובה בשבילך, הסוללה בעכבר הזה "נזללת" פשוט.

יש כמובן חלופות יותר זולות ולשימושים שונים. אם אתה רוצה אלחוטי מלוג'יטק אז יש את ה-MX1000 או כמובן דגם הרבה יותר יקר (MX REVOLUTION) ואם אתה רוצה עכבר למשחקים של לוג'יטק (יש את ה-MX518)

*עקרונית, יש עוד חברות אחרות, ואני לא מבין את הנעילה הזו על "לוג'יטק" אבל זה כבר לשיקולך.

-רון.

פורסם

גלגלת??? ואתה עוד מפחד להשאר מאחורה עם עכבר לייזר חוטי???

שמע, אין דבר כזה חדשני או לא חדשני בעכברים ( טוב יש, אבל זה לא תמיד חשוב ), אתה קונה עכבר שמתאים לדרישות שלך, אתה גיימר רציני או גרפיקאי שדורש דיוק, אתה קונה עכבר לייזר חדשני כמו ה-g5/g7.

אז אין לך מה לפחד לקנות עכבר חוטי בשביל לא להיות משודרג, זה שהעכבר חוטי לא הופך אותו לטוב יותר, להפך, אצל עכברים אלחוטיים ברמה לא הכי גבוהה יש לאגים וכאלה.

בקיצור, אם האל חוטיות לא חשובה לך מסיבה ספציפית כמו... לא יודע מה, אז זה יהיה טמטום להוסיף עוד 100 שקל בשביל זה רק בשביל "להשאר משודרג", כי זה ממש לא הופך אותך למשהו כזה.

עכשיו לדעתי, השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא אם שווה לך בכלל לקנות את ה-G5 שהוא די יקר ומעל לצרכיך, אבל בגלל שהוא כזה זול ( בנועה ), נוח ובעל המשקולות אז זה לא יהיה כזה בזבוז של כסף לקנות אותו.

דבר אחרון, אני מציע לך ללכת ולהרגיש פיזית את ה-mx1000 של logitech ואם הוא ממש ממש נוח לך, גם יותר מה-G5, אז אם הוא בתקציב שלך לך עליו, כי הוא ממש ממש נוח.

פורסם
  • מחבר

כל כך הרבה אפשרויות חבל שצריך לבחור רק אחד...

השאלה העיקרית היא האם שווה לחרוג ב-100 שקל מהתקציב כדי לקנות עכבר אלחוטי מתקדם G7/MX1000

או להסתפק בעכבר אלחוטי פחות מתקדם LX-7

או במחיר של ה LX-7 לקנות עכבר חוטי מתקדם G-5...

למה זה כל כך קשה...?

בתכלס אני ממש לא צריך עכברים כאלו טובים כי אני לא באמת גיימר או גרפיקאי

אבל אני ממש רוצה עכבר איכותי ואני לא רוצה להתפשר כמו שעשיתי עם הנוכחי שלי...

ועוד נקודה למחשבה, לא עדיף אם כבר אלחוטי אז מקלדת...?

אשמח אם תמליצו לי גם על סט משולב ואלחוטי של לוגיטק...

פורסם

מה התקציב לסט?

ואתה ממש לא מבין את העניין, זה שהעכברים יקרים יותר לא הופך אותם לאיכותיים יותר בהכרח, זה אומר שהמנוע לייזר שלהם הוא ממש טוב ויקר ( ומספיק שיש מנוע לייזר ולא אופטי אז כבר יש תוספת כסף ), בנוסף ל-G5 יש את המשקולות ואת המיני מססך שרואים בצד את ה-DPI, וכל זה עולה כסף.

יש למשל את ה-mx518 ב-170 ( מבצע ) בנועה מחשבים. זה שהוא כזה זול בהשוואה ל-G5/7 לא אומר שהוא פחות איכותי, זה בגלל שהוא לא לייזר, אין לו משקולות, המקסימום שלו זה 1600dpi ובנוסף הוא נחשב לדגם ישן לעומת ה-G5/7 שהם כאילו הטופ, אז הם מרשים לעצמים לדפוק מחירים גבוהים.

מה שאני אומר שעכבר כמו mx518 זול יותר לא בגלל שהוא לא איכותי, זה שאתה רוצה להיות מעודכן זה לא חובה אם אתה לא צריך את זה בכלל, זה כמו שמישהוא יקנה 8800GTX למרות שהוא לא גיימר והוא צריך את המחשב לעבודה משרדית בלבד, רק בשביל להיות "מעודכן".

אז אתה לא צריך את המנוע לייזר המתקדם של G5/7, מה שכן ה-G5 בעל המשקולות ורגליות טפלון ענקיות ולכן יש לו עין יתרון שיבוא לידי ביטי גם אצלך, אבל אם זה משתלם לך בכל זאת? לא נראה לי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים