עבור לתוכן

בעיה ספורטיבית, צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

אפילו לא אחד ואתה שוקל רגיל...זה די מוזר, ניסית שתי כיוונים של הידיים?

אולי תנסה להעזר בקפיצה בהתחלה, ככה כל יומיים-עם להקפיד על קושי כדי שהשרירים יתאמצו, אחרי שבוע שבועיים אני בטוח שתצליח אחד, ואחרי אחד תעשה כל יומיים עד שתצליח 2....

להתמיד זה מבעס-במיוחד שלא ממש רוצים,אבל מתח זה אחלה ספורט כי הוא הכי בריא מכולם-אתה מרים רק את משקל גופך, אתה למעשה "מגביה את עצמך" כי השרירים שלך כל הזמן במצב של מתיחה..אני הכי גבוה במשפחה שלי מכמה דורות בגלל שעשיתי הרבה מתח בתיכון...זה שווה מכל הבחינות, מקווה שזה לא יהיה לך קשה מדי או מייאש...

:bash: :bash: :bash: :bash: :bash::s07: :s07: :s07: :s07: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch::screwy: :screwy:

אתה הגעתה מימי הבינים נכון?

• תגובות 70
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הדרך שבה אני הצלחתי לעשות בהתחלה היתה לעלות על מתח, ורק לרדת קצת ולעלות כמה פעמים.

עם הזמן (אני לא זוכר כמה זמן לקח לי, אבל לא הרבה) אתה יורד נמוך יותר, עד שאתה מצליח לעשות מתח אחד שלם.

אחרי זה זה כבר פחות בעיה להגדיל את מספר החזרות.

פורסם

^^

שיטה מצוינת. לכל מי שהמלצתי לו עליה זה עבד פלאים. (גם לי כמובן)

פורסם

שיטה טובה לאימון מתח למי שמתקשה - עבודה אקצנטרית - כלומר ירידה עם בלימה.

תבקש ממישהו לעזור לך לעלות (או תיעזר בשרפרף או כיסא או תקפוץ אנערף) ותרד הכי לאט שאתה יכול וחוזר חלילה, לאט לאט אתה תוכל לבצע עלייה מלאה לבד.

פורסם

כמו שכבר חפרו פה מתח זאת תנועה מורכבת, והדרך היחידה להשתפר בתנועות מורכבות זה לעשות אותן.

אם אתה לא עושה אחד , תנסה להעזר בגומי או כמו שהציעו לעשות חזרות חלקיות, בהצלחה.

פורסם
אתה הגעתה מימי הבינים נכון?

אם אתה מתכוון לידע שלי בספורט, אז כן...אבל מה לא נכון ?

פורסם

אני מתכוון לזה-

אתה למעשה "מגביה את עצמך" כי השרירים שלך כל הזמן במצב של מתיחה..אני הכי גבוה במשפחה שלי מכמה דורות בגלל שעשיתי הרבה מתח בתיכון...זה שווה מכל הבחינות, מקווה שזה לא יהיה לך קשה מדי או מייאש...

לך תמכור מכשירים מאריכי זין

הם עובדים על אותה "שיטה מדעית" ויש להם את אותה "ההצלחה"

פורסם

לך תמכור אתה מכשירים מאריכי זין....תגיד לי מה נכנס בך?

מה אתה החלוץ המרכזי של אגודת עושי המתח בע"מ???

אמרתי משהו שעבד בשבילי, אתה הולך להוכיח לי שזה לא נכון?

הכי גבוה במשפחה שלי זה 1.80 ואני מטר תשעים ושתיים, תוכיח לי שזה לא בגלל שעשיתי מתח כל התיכון-שזה התקופה שאתה גדל בה הכי הרבה :nixweiss:

פורסם

הוא מתכוון שהוא לא חושב שזה קשור לזה שאתה עושה מתח.

בלי עצבים :xyxthumbs:

פורסם

לך תמכור אתה מכשירים מאריכי זין....תגיד לי מה נכנס בך?

מה אתה החלוץ המרכזי של אגודת עושי המתח בע"מ???

אמרתי משהו שעבד בשבילי, אתה הולך להוכיח לי שזה לא נכון?

הכי גבוה במשפחה שלי זה 1.80 ואני מטר תשעים ושתיים, תוכיח לי שזה לא בגלל שעשיתי מתח כל התיכון-שזה התקופה שאתה גדל בה הכי הרבה :nixweiss:

על אותה שיטה: אם תחזיק כול היום משהוא כשהידיים שלך ישרות ואין כלום מתחתייך אתה תהיה ארוך יותר?

אם יקשרו אותך למיטה וימתחו לך את הידיים והרגליים אתה תהיה ארוך יותר?

מאיפה המצאת את השטות שהמתח גרם לך להתארך.

בין כמה אתה? ( עבדו עלייך כול תקופת הבגרות שלך)

אם אתה גבוה בד"כ זה קשור לזה שיש לך הורים גבוהים (או הורה 1 גבוה).

פורסם

גם אני לא הצלחתי לעשות הרבה. הצלחתי 5 ולאחר האימונים שלי עשיתי 21 במתכונת.

אז ככה, תה צריך לעשות עם הידיים הפוך(כך שיהיה לך יותר קל). תעזר בכיסא אפילו.

תעשה כמה שיותר ביום עם הרבה זמן הפסקה וחשוב מאוד שתעשה חימום ומתיחות.

אני עליתי ב5 ל21 בשבועיים! אבל עשיתי כ50 ביום. כמובן שלא רצוף.

פורסם

נייט נייט נייט.

למי שכבר מצליח לעשות כמות של עליות מומלץ אימונים כמו דלורם שגורמים לכישלון חיובי שזה אומר סט ראשון 50% יכולת מהמקסימום, סט שני 75% וסט אחרון 100.

כמובן שלא ניתן לבצע 100אחוז אחרי שביצעת 50 ו75 כבר, המטרה לסחוט את השריר עד למקסימום.

עוד שיטות נהדרות הם פרמידות (עולות, יורדות, עולות ויורדות), סופר סטים, סופר רב סטים וכדומה.

בכל מקרה, הפסקה בין סט לסט לא מעל 90 שניות.

ומתח מבצעים עם ידיים החוצה ולא פנימה, משנה את השריר העיקרי שעובד בזרוע.

פורסם

אימוני משקולות לא יעזרו לך. הגוף פשוט צריך ללמוד את הפעולה של להרים את עצמו עם המתח. הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות, ואני ממליץ עליו בחום בלי קשר לשיעורי ספורט, זה לקנות מכשיר מתח לבית (כזה שמתחבר לדפנות, או "מזוזות" של פתח של דלת), לחבר אצלך בחדר ולהתאמן. ככה אני עליתי מ 9 ל 22 בחודש וחצי בערך.

עריכה: זה לא משנה גם אם אתה במצב גופני הכי טוב בעולם. אם אין לגוף נסיון בפעולה שדומה למתח (כמו טיפוס על קיר או על חבל), והוא לא מכיר את הפעולה, הוא צריך ללמוד אותה. זאת הסיבה שקשה לך לעשות אפילו אחד, זה ממש לא אומר שאתה לא בכושר.

ללמוד את הפעולה ? מה זה התנור הזה ? אתה נורמאלי ?

הגוף צריך לעבוד על שרירי הגב והשכמות, בהם המתח מתרכז. הוא לא צריך "ללמוד" להרים את עצמו ולא שטויות.

פורסם

מתח זה לא רק שריר גב זה כל השרירים העליונים מחזה עליון וכל היד והחלק העליון של הגב

פעם לא הייתי עושה אחד אחרי חודש עשיתי 16 ועכשיו אני עושה 18 דיי הפסקתי להשקיע בזה הרבה [במתח] כי מנסה לעלות מסה בצורה משמעותית אז מתח הוא מפוזר מידי מבחינת שרירים שעובדים למרות שהוא נותן צורה ממש יפה להתחלה

ד"א אני שוקל 72!! ואני 1.85 קיבלתי חתיכת רוחב מימתח

בהצלחה גבר :xyxthumbs:

פורסם
link=topic=235869.msg2074936#msg2074936 date=1170445862]

מתח זה לא רק שריר גב זה כל השרירים העליונים מחזה עליון וכל היד והחלק העליון של הגב

פעם לא הייתי עושה אחד אחרי חודש עשיתי 16 ועכשיו אני עושה 18 דיי הפסקתי להשקיע בזה הרבה [במתח] כי מנסה לעלות מסה בצורה משמעותית אז מתח הוא מפוזר מידי מבחינת שרירים שעובדים למרות שהוא נותן צורה ממש יפה להתחלה

ד"א אני שוקל 72!! ואני 1.85 קיבלתי חתיכת רוחב מימתח

בהצלחה גבר :xyxthumbs:

חבר - מתח לא עובד על חזה, אפילו לא טיפה. מתח עובד על גב, ואולי קצת ידיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים