פורסם 2007 בפברואר 118 שנים כרגע מבצע OC קטן השאלה היא מכיוון שאני לא מתכנן להעלות יותר מידי בתדר מכיוון שאין לי ניטור טמפ' ללוח אם השאלה היא האם OC ללא העלאת מתחים עלול לגרום לנזק\התחממות ממשית של החלקים(לוח אם\זיכרון\מעבד לא מדאיג אותי גם יש לי כמובן חיישן טמפ' וגם יש לי קירור מעולה במארז 17 מעלות למעבד)
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים עד כמה שידוע לי OC ללא מתחים לא יכול לפגום בשום דבר בתנאי כמובן שהטמפ' תקינות.ובוודאי ש-OC גם ללא העלאת מתחים יכול לגרום להתחממות רצינית
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר אז כעיקרון אני יכול להעלות בחופשיות תדר בלי מתח כל עוד הטמפ תקינות ואין שום חשש?
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים כל זה בתנאי:1. המתחים נעולים ולא קבועים על AUTO. כי אז הם עולים אוטומטית וזה המצב הגרוע ביותר שיכול להיות.2. נקטת באמצעי בטיחות, ובפרט נעלת את הPCIE והPCI.
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים אנשים בתור עובדה תדר ומתח במהירויות כאלו הם חלקים בלתי נפרדים.העלאת התדר תגרום בהמון מקרים להעלאת המתח, ולהיפך אז זה תלוי בתדר העבודה.באופן עקרוני אם אתה שם קירור נורמלי תרגיש חופשי להתפרע בגבולות ההיגיון כמובן עם ה- OC.בהצלחה !
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים אפשר להבין על מה אתה מבלבל את המוח?הבחור רוצה להשאר במתחי סטוק בביוס ורק לעלות בתדר.כמה רחוק הוא יגיע עם זה? זה כבר סיפור אחר
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים זכרונות לא יציבים כתוצאה מOC יכולים לגרום לנזקים רצינים למידע שיש לך על המחשב אז בהחלט מומלץ לגבות קודם את כל המידע.רצוי גם שתדע איך לאפס את הביוס כדי שתוכל לחזור למצב הקודם במקרה שבו המחשב לא עולה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.