פורסם 2007 בפברואר 118 שנים צמצמתי את האפשרויות שלי ל2 הנ"ל טווח המחירים שלהן כולל כרטיס 2GB ונרתיק הוא בערך 1600 ש"חאני מחפש מצלמה שתהיה קטנה ונוחה בעלת איכויות צילום מצויינות (נוף ופורטרטים)אשמח לדעתכם ..
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים השוואה טכנית בין שתי המצלמות: Sony W70 VS Canon A710 ISלגבי המחירים.....אז :Sony W70 - עולה כ-1300 ש"חכרטיס זיכרון SanDisk MemoryStick Pro Duo 2GB - עולה כ-200 ש"חנרתיק למצלמה - יעלה כ-50 ש"ח סה"כ = 1550~ ש"חCanon A710 IS - עולה כ-1350 ש"חכרטיס זיכרון SD 2GB - עולה כ-120 ש"חמטען+סוללות GP - יעלה החל מ-160~ ש"ח (תלוי בזמן ההטענה)נרתיק למצלמה - יעלה כ-50 ש"ח סה"כ = 1700~ ש"חמה אתה מחפש במצלמה? הגדרות ידניות או שאתה יכול להסתפק במצבים אוטומטים טובים?בנוסף לשתי המצלמות שאתה מתלבט ביניהן יש לך את המצלמות של Fuji,Fujifilm FinePix F20 Zoom - עולה החל מ-900 ש"ח בלבד ובעלת מצבים ואיכות תמונה מעולה.Fujifilm FinePix F30 Zoom - עולה החל מ-1500 ש"ח.השוואה טכנית בין שתי המצלמות: Fuji F20 VS Fuji F30
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר תודה רבה על הלינק !לפי ההשוואה הנתונים הטכנים כמעט שווים למעט הזום ותכונות ידניות יותר טובות של הקנוןהייתי מעדיף מצבים אוטומטים טובים מאשר התעסקות ידנית אני נוטה לכיוון הסוני אבל בעיית הזום קצת מציקה לי ולכן אם יש למישהו את המצלמה או התנסה בה אשמח לחוות דעת
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מדוע אינך מגיב על הפוג'י? הן מציעות מצבים אוטומטים טובים וצילום מעולה תחת תנאי אור נמוכים.
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים נופלת במה? יש לה חיישן טוב יותר, מסך בעל רזולוציה גבוה יותר, איכות תמונה טובה יותר ועוד... מלבד הבדל בזום לעומת הקנון והעניין שאין בה הגדרות ידניות שאתה לא צריך היא לא נופלת הרבה מהמתחרים. תסביר, אולי אני לא רואה משהו. השוואה
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים אם התקציב מוגבל, אין ל-F20 תחרות. הייתי מעדיף אותה על שתי המצלמות שבכותרת בזכות היכולת שלה לצלם באור-קייים חלש ולקבל תוצאות מוצלחות. עם הסוני והקנון אין ברירה במצבים כאלה אלא להשתמש בפלאש ישיר. התוצאות בהתאם...
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר תודה על ההפניה אני אלך לבדוק פיזית את ה F20 ו ה F30 אולי נלמד משהו חדש שלא ידעתי קודם ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.