פורסם 2007 בפברואר 218 שנים חחחחחחח חבר שלי ואני ניסינו לעשות את זה לפני כמה חודשים אבל זה לא הצליח, שמנו את המנטוס בתוך הקולה אח"כ זרקנו את זה וקיווינו שזה יעוף, בסוף זה לא עף.... :-\
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים ואם תשתה הרבה אתה גם תמות בגלל קולהאם תשתה מספיק אתה תמות גם ממים...http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%A8%D7%A2%D7%9C%D7%AA_%D7%9E%D7%99%D7%9D
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים אפשר פשוט להאכיל את הרעבים בחסרי הבית כמה שגיאת כתיב אחת יכולה לשנות.... מסכנים חסרי הבית, הרעבים יוכלו אותם! ולגבי הניסוי.... באמת מרשים
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מסכנים חסרי הבית, הרעבים יוכלו אותם! תיראה.. ככה אתה תופס שתי ציפורים במכה אחת.. גם מאכיל רעבים וגם ניפתר מכל ההומלסים שגורמים לעיר להיראות כמו מחנה פלטים בלילה.. :lol:
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים אז זה לא היה קשור לתרד...חחחחחחח חבר שלי ואני ניסינו לעשות את זה לפני כמה חודשים אבל זה לא הצליח, שמנו את המנטוס בתוך הקולה אח"כ זרקנו את זה וקיווינו שזה יעוף, בסוף זה לא עף.... :-\אני בטוח שניסיתם את זה אבל השתמשתם בדיאט קולה? כי בזה כל הקטע
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים איזה שטויות הסיבה היחידה שבגללה עושים את זה עם דיאט קולה ולא עם קולה רגילה היא בגלל שכשמשתמשים בדיאט קולה הסביבה פחות דביקה אחרי זה[פחות סוכר]. אין הבדל בתגובה בין קולה ודיאט קולה. וחוץ מזה, למה חשבת שכן ? הם לא אמרו שומדבר בקשר לזה.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים התענה שלך נכונה.... אבל יש עוד אחתNext question... Why should you use diet Coke or diet Pepsi? The simple answer is that diet soda just works better than regular soda. Some people speculate that it has something to do with the artifical sweetner, but the verdict is still out. More importantly, diet soda does not leave a sticky mess to have to clean up. Hey, that's important.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.