פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים אז ככה.תבדקו את הלינקעכשיו, זה משחק שמשתמש בDX9, אבל רק לATI יש כאלו כרטיסים. nVidia משחררת משחקים לבעליי כרטיסים של ATI כדי שהם יהנו מגרפיקה משופרת בכרטיס?COOOOOOOOOOL MAN! ;D
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים העיקר שהם מציגים שם זה CG ולא DX9.הגרפיקה מרשימה והמשחק עובד טוב מאוד על המחשב שלי, אבל אני מניח שהוא יראה הרבה יותר טוב על כרטיס של DX9.
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים מחבר משום מה, עם דגש על המשום מה, כל פעם שאני מנסה להפעיל את המשחק זה נותן ליGMDEMO.EXE HAS GENERATED ERRORS AND WILL BE CLOSED BY WINDOWSאני אנסה להתקין ולהוריד מחדש מחר, הלכתי לשחק קצת פיפא.יש פה מישהו עם 9700 שיוכל לבדוק או שאני היחיד?
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים עם הדמו הזה פועל על הCG של nvidia אז הוא לא צריך לעבוד על כרטיסים של ATI, כי הCG לא עובד על הכרטיסים של ATI. אז nvidia שיחררה משחק של DX9 שפועל רק על הכרטיסים שלה אבל אין לה בכלל כרטיסים שתומכים בDX9
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים להגיד ש CG לא פועל על ATI זה כמו להגיד ש C לא פועל על AMD.CG היא רק שיטה יותר יעילה לכתוב פקודות לשיידרים, התוצאה הסופית זהה לזו שהיתה מתקבלת מכתיבה ידנית של הפקודות אבל בהרבה פחות שעות תכנות.יש להניח שכל חברה תעשה אופטימיזציה למעבדים שלה כמו שיש קומפיילרים עם אופטימיזציה למעבדים ספציפיים כבר היום, אבל חוץ מביצועים קוד שהתקבל מ CG יעבוד על כל כרטיס שיש לו תמיכה לשיידרים.
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים יכול להיות שnvidia תחסום או לא תעשה תמיכה לכרטיסים של ATI אפילו זה די צפוי לא?
פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים יכול להיות שnvidia תחסום או לא תעשה תמיכה לכרטיסים של ATI אפילו זה די צפוי לא?אין דבר כזה לחסום, מקסימום הם יכולים לגרום לזה לעבוד לאט, אבל ATI בכל מקרה יכתבו קומפיילר CG עם אופטימיזציה לכרטיסים שלהם אז הם לא צריכים את זה של NVIDIA.
פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים מחבר אכן כן גם אצלי זה לא עובד ויש לי גם את הכרטיס המדובר מעניין מאוד אולי זה לא לATI אחרי הכל? הAF מכובה עד כמה שאפשר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.