עבור לתוכן

נשירת שיער, הקרחות תורשתיות, איך הכי טוב להיפטר מהן?

Featured Replies

פורסם

בואנה מלא אנשים עושים קרחת, שחקנים וסלברטאים וכולי, זה שווה.

בעקרון השורש מתחזק שגוזרים את השיער, אבל מה זה עוזר שאין שורש?

פורסם
  • מחבר

אם אני יעשה קרחת אני יראה ממש ממש מגוחך... זה פשוט לא מתאים לי ובכלל אני שונא את המראה ה"קירח" הזה

וד"א

קיצוץ שיער ואפילו לעשות קרחת יכול לחזק את השיער ולמנוע נשירת שיער - ממש לא, השיער עצמו איננו איבר חי, אלו הם שורשי השערות אשר אחראים על ייצור השיער ואי לכך כאשר הם נחלשים כך גם נחלש השיער. קיצוץ השערות עצמן לא ישפיע בכלל על גדילת השיער כמו שגזירת ציפורניים לא תשפיע על גדילתן.
פורסם

כל הקטע ב"גידול" שער זה הזרמת דם לקרקפת... לדוגמא- אם תגלח את הראש, העור יתגרה, השורשים יקבלו יותר דם ויתחזקו... כל הקרמים והתמיסות ששמים על השער הן או על בסיס מנטול או איזה תמצית סירפדים (רציני) שגורמים להזרמה של דם לשורשים... יש גם שמפואים מיוחדים שפותחים נקבוביות בראש כדי שהתמיסות האלה יספגו טוב יותר ויהיו יעילות יותר...

פורסם

ברצינות? בני כמה הם? עד כמה חמורה אצלהם הבעיה הייתה לפני שהתחילו להשתמש בתכשיר? תוכל לישאול אותם במה הם משתמשים שעזר להם?

תודה

בשיא הרצינות

הם בני 18-19 שניהם, והבעיה אצלם הייתה גם כן מפרצים מתפתחים

אני אשאל אותם איזה חומר ואחזיר לך תשובה, כנראה עוד היום

פורסם

*כותב הדברים אינו רופא מוסמך, ואין לראות בהם יעוץ רפואי ו/או המלצה לשימוש ו/או אי שימוש ו/או תיאור של תופעות לוואי של תרופה זו או אחרת.

קודם כל, אני מציע לכל אחד לחפש propecia +side effects בגוגל לפני שהוא מתחיל לקחת אותה, אני לא אמר שזה עלול לקרות לכל אחד, פשוט שווה לדעת מה זה גרם לכמה אנשים ולעשות את היתרונות לכאן ולכאן, ואת השיקולים של עצמך.

אתר מעט יותר קטן, אבל לדעתי המידע שלו והפורומים שלו מאוד שימושיים הוא:

http://www.myhair.co.il/hebrew/index.php

אני מציע לקרא מה שאנשים אמרים על תופעות לוואי של כל תרופה.

שים לב שפתרונות מקומיים, כמו המינוקסי, בהתחלה מגבירים את הנשירה ואח"כ מצמיחים, ככל הנראה, שיער מג'ייפ. אני מציע לך להוועץ עם הפורומים באתר שנתתי לך, יש שם אנשים מבוגרים למודי נסיון. בד"כ רופאי עור מנסים משהו מקומי לפני שעוברים לזה.

אני מסכים איתך שלהתקרח לפני גיל 30 זה מבאס תחת - אבל להיות אימפוטנט עם דכאון וציצי - יכול להיות מבאס עוד יותר.

מעט קישורים:

http://www.propeciasideeffects.com/

http://www.propeciahelp.com/

גם הערך של פרופסיה בוויקיפדיה יכול להיות שימושי. יש לזכור שבמקור זו תרופה לטיפול בסרטן הפרוסטטה.

אני לא אמר לך לקחת או לא לקחת, יכול להיות ותיקח וזה יעצור את הנשירה ולא יהיו שום תופעות לוואי - אני מכיר מישהו שזה כך - לפחות לא לטווח הנראה לעיין. אתה תמיד יכול להפסיק לקחת אותה, ולפחות יצרן טוען שהן נפסקות, וזה גם ההגיון אמר, כי ברגע שאתה מפסיק השיער מתחיל לנשור.

*כותב הדברים אינו רופא מוסמך, ואין לראות בהם יעוץ רפואי ו/או המלצה לשימוש ו/או אי שימוש ו/או תיאור של תופעות לוואי של תרופה זו או אחרת.

פורסם
  • מחבר

בשיא הרצינות

הם בני 18-19 שניהם, והבעיה אצלם הייתה גם כן מפרצים מתפתחים

אני אשאל אותם איזה חומר ואחזיר לך תשובה, כנראה עוד היום

תודה :xyxthumbs:

אני מסכים איתך שלהתקרח לפני גיל 30 זה מבאס תחת - אבל להיות אימפוטנט עם דכאון וציצי - יכול להיות מבאס עוד יותר.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

תודה על העצות אני אבדוק אותן

פורסם

אני הייתי תובע את אבא שלך ! :yelclap: תדרוש פיצויים !!!

פורסם

כמו שהבטחתי

השם של החומר זה אלופקסי

פורסם

תגידו, השיעור הגבוה של איבוד השיער אצל גברים (הבנתי שהוא כמעט 50%) היה כזה לאורך כל ההסטוריה האנושית?

פורסם

זה בגלל הורמון כלשהו שמופרש. תבדוק מתי בני האדם התחילו להפריש אותו, ותמצא את התשובה לשאלה שלך.

פורסם

אני בן 20 ואני כבר מתחיל ליראות שהשיער שלי נהיה דליל יותר מיום ליום ושה"מפרצים" בראש נהיים עמוקים יותר ויותר עם הזמן והשיער מתחיל לנשור וזה מדכא לאללה...

הנשירת שיערות במשפחה אצלי זה תורשתי, לאבא שלי כבר אין כמעט כלום למעלה, הוא "מלווה שיער" רק בצדדים זה מה שנשאר לו

איך אפשר לטפל בזה הכי טוב לדעתכם חוץ מניתוחים וסיבוכים יקרים אחרים? ראיתי כל מיני פרסומות כאלה על כדורים שעוזרים לזה אבל אני מפחד מכדורים ומפחד להיות קירח כמו אבא שלי

מי שיודע שיעזור, מי שבא להתבדח כאן בבקשה לחזור אחורה.

אח שלו, באמת...

אצלי עוד שהיתי קטן אבא שלי סיפר לי שהתקרחות נובעת מעודף מחשבה שגורמת לשריפת השורשים של השערות.

יש מבין ?

עכשיו תקרא בקול רם מה שכתבתי ועל תשכח לצחוק בקול גדול בסוף כול שורה.

למה ראש חכם צריך שערות טיפשות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים