עבור לתוכן

מסך גדול (20 אינץ' ומעלה) עד איזור ה-2000 ש"ח לחבר

Featured Replies

פורסם

כן אני יודע שאתם לא חושבים שיש מסך איכותי במיוחד בגודל/תקציב כזה, ועדיף ללכת על 971P של סמסונג אם לא מוציאים עוד ג'ובות.

אבל זה לחבר שלא שם לב לדקויות (ולכן לא ישפוך עוד 700 ש"ח על דל 2006WFP), ומעוניין בעיקר לצפות בסדרות/סרטים על המסך, ולכן לגודל יש יתרון וגם ל-Widescreen.

המסך יחובר ב-D-SUB אנלוגי לכרטיס 6100 מובנה על לוח של Gigabyte. בעתיד סביר להניח שהוא ישדרג לכרטיס מסך שגם יכלול DVI.

חשבתי על כמה אופציות:

1. Philips 200W6MB 8ms - גודל 20 אינץ' עולה 1600 ש"ח כולל הרגלית.

2. Samsung 203B 8ms - גודל 20 אינץ' מחיר ב-KSP הוא 1550 ש"ח, ואני גם אוכל לבדוק פיקסלים על המקום.

3. LG L204WT 5ms - גודל 20 אינץ' עולה 1900 ש"ח.

4. MAG BP2219FW - גודל 22 אינץ' מחיר 1935 ש"ח (זיגזג אז לא נראה לי שתהיה בעיה לבדוק פיקסלים)

הסמסונג הוא אינו מסך רחב אם אינני טועה.

אני עצמי לא משתגע על ה"מותג" של MAG, אבל מבחינת שקל/אינצ'ים נראה שזה הכי יתאים לו - אז בעלי ניסיון עם המסך אשמח לשמוע תגובות.

או בכלל אם ידוע לכם שאחד מהם הוא רע במיוחד אל תשמרו את זה בפנים ;)

פורסם

מבין כל המסכים רק לפילפיס יש פאנל S-IPS ולכן לדעתי הוא יהיה עדיף על פני שאר מסכי ה TN באותה קטגוריה.

אם לחבר שלך חשוב גודל על חשבון האיכות גם ה MAG יתאים. ההבדל בינו לפיליפס הוא משמעותי מבחינת איכות הפאנל

ולכן לדעתי עדיף הפיליפס.

הסאמסונ 203B מאוד לא מומלץ, אתה מוזמן לבצע חיפוש.

פורסם
  • מחבר

טוב הסמסונג ירד מהפרק..

הפיליפס בטוח מגיע עם S-IPS? לא ראיתי מסקנה חד משמעית בקשר לכך בדיון שנפתח עליו (מלבד לזוויות הצפיה הרחבות שמרמזות על כך).

הקטע שהוא מגיע ללא רגלית ורק מקווה שהפתרון שהם מציאים הוא לא איזה משהו ערבי כזה :P

חוץ מהעובדה שלא אוכל לבדוק עליו פיקסלים לפני, בניגוד למאג.

פורסם

אפילו אם הוא לא IPS, העובדה שהוא מציג תמונה אחידה וכזאת זווית צפיה, בנוסף לכך שהוא "20, מספיקה כדי לקנות אותו. האופציה השניה ה"בטוחה" יותר הוא ה-971P של סמסונג שחורג מהתקציב ומהגודל.

פורסם

אני גם בעד הפיליפס.

אם קיבלת פנל IPS הרווחת בגדול, אם לא אז גם לא הפסדת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים