פורסם 2007 בינואר 3118 שנים שלום קניתי היום זכרונות 2X512 מגה של twinmos 533 MHZואני לא יודע אם מה שנתנו לי זה באמת מה שביקשתי ..צירפתי כמה תמונות כי זה נראה לי קצת חשודבאחת התמונות של האוורסט זה מראה כאילו הוא מזהה את כל ה4 כרטיסיםובשניה הוא מראה כאילו הוא מזהה רק שניים..וב CPU-Z זה לא נותן שום פרטים בכלל לעומת הכרטיס השני שיש לי של חברה אחרת.תעזרו לי בבקשה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר על הזיכרונות רשום twinmos אבל למה אני לא רואה באוורסט את כל ה4 סטיקים?ולמה אין עליהם שום פרטים ב CPU-Z ?
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים בתמונה של האוורסט בגשר הצפוני זה מראה שיש לך 1.5GB RAM, זה נכון?והCPU-Z מראה חברה אחרת מTWINMOS.. =\ כנראה שדפקו אותך עם המדבקה או משהו.. יום ראשון אני מקבל 2 סטיקים DDR2 667 512 של TWINMOSאני אגיד לך מה מראה לי הCPUZ..
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים מחבר אם הייתם שמים לב מה רשמתי...שמתי 2 תמונות מ CPU-Zאחת זה סוג זכרונות 1 שיש לי ותמונה שניה שלא רשום איזו חברה הזכרונות זה ה Twinmos שקניתי .
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים תראה על פי התמונה הראשונה:קרוב לוודאי שיש איזשהו באג בקריאה של הסטיק השני, סה"כ הנתונים נראים אותו דבר לגמריי.אבל אין כאן הוכחה שאומרת שהם אותה חברה.בתמונה השניה של האוורסט:יש לך אותם סטיקים.ועדיין זה לא נראה לי TWINMOS.בתמונת האוורסט ההאחרונה:נראה כי יש לך 1.5GB זכרון כולם בתדר 533 וכולם אותה חברה.תראה אני מקבל זוג כרטיסי זכרון ביום ראשון כפי שאמרתי הנ"ל, אני אחבר אותם ואכנס לCPU-Z ולאוורסט ואראה מה הוא מראה לי, יתכן ויראה לי את החברה שיש לך שם אבל זה הTWINMOS, פשוט יש בעיה עם שם החברה
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים ושובאו שאתה לא מבין ולא יודע מה זה SPD...או בעבריתלא כל חברה מכניסה ל-SPD את המידע הזהעל הזיכרונות של TwinMOS לעומת זאת מוטבע על השבבים עצמם TwinMOS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.