עבור לתוכן

LG L194WT 19 אינץ'- מסך רחב - 1430

Featured Replies

פורסם

מה אתם חושבים? שווה ת'כסף? אני מתכוון מסך טוב או שבכסף הזה אפשר למצוא משהו טוב יותר

חשוב לציין שאני מחפש משחק 19 אינץ' ורחב כלומר רזולוצייה מקס' : 1440*900

וזמן תגובה לא מעל 5 מילי נשיה

ונגידיות 1:2000

תודה רבה מראש על התגובות

פורסם

לדעתי הוא לא רע אבל לא שווה את הכסף. תחליט אם אתה מוכן להשקיע עוד קצת כסף ולקחת משהו יותר טוב,

או שפשוט תיקח מסך דומה באותה רמה פחות או יותר שעולה פחות כמו:

?CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI? ב-1065 (תסתכל פה http://www.ksp.co.il/hmain.php)

?CMV T39D 20'' LCD 8ms DVI? ב-1290

בקשר להערה שלך בסוף - אני לא מזלזל ב-LG אבל אל תתרגש מהנתונים הבומבסטיים, הם לא יותר מגימיק שיווקי

פורסם
  • מחבר

הקטע שאני מפחד לקנות חברה כזאתי שאני לא מכיר בכלל... ולפי מה שאני יודע LG הם חברה סבבה לגמרי במסכים

כאילו יש לכמה מהחברים שלי יש מסכים של LG והם מרוצים מכיוון שאותם נתונים כמו במסך שאני שאלתי עליו בחברות אחרות יעלו ב300-200 שקל יותר[br]פורסם בתאריך: 1.02.2007 בשעה 08:16:33

ויש לי שאלה נוספת אני קניתי את הכרטיס X800GTO

עדיין לא קיבלתי אותו לכן אני לא יכול לדעת אם הוא יתאים לי מבחינת הספק כוח אבל אמרו לי שיש אפשרות שבגלל שהמחשב שלי עגלה יחסית אז הספק כוח כמוהו ולכן הוא לא יספק מספיק מתח... ולכן הייתי רוצה לדעת כמה Watt מינימאלי אני צריך לכרטיס מסך הזה?

תודה רבה מראש

פורסם

300W יספיק

פורסם
  • מחבר

300W יספיק

יספיק גם למאורר וגם לכרטיס מסך? כי לפי מה שהבנתי הכרטיס הזה מתחבר לכבל שיוצא מהספר לאחד המאוררים לשקע הלבן הזה שיש באמצע הכבל..

אני מצטער על השאלות הדפוקות האלה אבל אף פעם לא היה לי כרטיס מסך סביר שלי ה GF4 MX מתחבר רק לסלוט שלו בלוח אמ וזהו אין לו צורך בעוד מתח

ולכן אני לא כלכך יודע איך אני מחבר את הכרטיס החדש בכלל :)

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

לגבי הספק כדאי שתשאל את השאלה הנ"ל בפורום ספקים ומארזים שם יוכלו לעזור לך הרבה יותר מאשר פה.

פורסם
  • מחבר

לגבי הספק כדאי שתשאל את השאלה הנ"ל בפורום ספקים ומארזים שם יוכלו לעזור לך הרבה יותר מאשר פה.

אוקיי אבל מה בקשר למסך ששאלתי עליו? הוא טוב? או שאפשר להשיג מסך רחב 19 אינץ' בעל נגידיות 1:2000 וזמן תגובה לא יותר מ5 מילישניות

בפחות כסף או בערך באותו הסכום?

פורסם

הנתונים האלה חסרי משמעות.

ה - PHILIPS 200W6CS יהיה טוב בהרבה.

פורסם
  • מחבר

פיליפס אני מעדיף שלא לקנות וגם הוא 20 אינץ' וזה יותר מידי

אני רוצה או LG אן סמסונג

יש את הזה של סמסונג

מה אתם אומרים עליו?

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=424619

פורסם

הוא ממש לא גדול.

תבדוק את הנתונים שלו, הוא בגובה של מסך 17 אינץ' לא רחב.

פורסם
  • מחבר

הוא ממש לא גדול.

תבדוק את הנתונים שלו, הוא בגובה של מסך 17 אינץ' לא רחב.

עצם העובדה שהוא 20 אינץ' זה כבר משהו

ואני מחפש 19 ושכן יהיה רחב וחוץ מזה רשום שם זמן תגובה 16 מילי שניות זה הכי גרוע שיש

פורסם

פיליפס אני מעדיף שלא לקנות וגם הוא 20 אינץ' וזה יותר מידי

אני רוצה או LG אן סמסונג

יש את הזה של סמסונג

מה אתם אומרים עליו?

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=424619

מסך טוב אבל במקומך הייתי הולך על הפיליפס 20"

פורסם

אף אחד ממסכי ה TN לא מתקרבים לפיליפס בגלל הפאנל שלו, פיליפס היא בהחלט חברה אמינה ואני באמת לא יודע מה

יש לישראלים נגדם, לדעתי הם לפחות ברמה של LG אם לא יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים