עבור לתוכן

ברקת, התוכנה הצה"לית... מישהו מבין עניין ?

Featured Replies

פורסם

אוקיי קיבלתי תפקיד שנוגע לניהול ! הברקת באופן שוטף... באגים, הפרעות תיפעול ועבודה באופן שוטף וסופר מרצועי על התוכנה.

יש מישהו שמבין עניין ויכול לתת לי רקע או איזשהו מושג מול מה אני הולך לעמוד.

חשוב לציין שאני יעבור חפיפה על התוכנה והכל אבל סתם להעשרה כללית אם יש פה איזה שפיץ לצורך העניין!

תודה רבה ! :D

פורסם

אתה הולך לעבוד מול מסד נתונים ענקי שמבוסס על מערכת של Microsoft SharePoint ועבודה עם השפות XML וASP

בתכלס , זה בעיקרון אתר שמתבסס על נתונים שאתה מזין לתוכו והחומר נשמר בשרת

אין לך מה לדאוג זה ממש קל ואפילו קצת מהנה ...

פורסם

הברקת משמשת בעיקר לשם ביצוע מבחנים בקורסים, כאשר בסוף המבחן היא גם נותנת לך שיכלול של הציון, אחוזים, מה טעית וכו'. כמו כן משתמשים בה כתפריט ניווט נוח למאגר מידע בו ישנם עזרי לימוד (מצגות, מסמכים, הדב"מים) וגם כממשק לתיקיות אישיות (חניכים למקרה הצורך) אליו הם מעלים מסמכים שלהם לשמירה\הגשה

פורסם

חשוב לדעת שזו תוכנה שיש רק בחיל האוויר

וזה לא בדיוק תוכנה זה יותר כמו פרוטוקול אינטנרנט ענקי

שיש בוא המון מידע.... על ....

פורסם

או שלא... זה פרויקט מן הסתם של חיל התקשוב שאחראי על תחום המחשבים בצה"ל

פורסם

אביב יה חבשן, הברקת זה דבר מגעיל שעושים איתו מבחנים בין אם בקורסים או ריענון של החומר במהלך השירות.

וכמו שאמרו מאגר מגעיל מאד של חומר משעמם של נהלים :bash:. אני לא רואה שם משהו מעניין לפחות בתוכן, אולי התיכנות יכול להיות יותר מעניין איפשהו.

פורסם

זה לא אמור להיות מעניין , זה סתם כלי ארגוני דווקא די נוח לא יודע מה אתה רוצה...

פורסם

אני מנחש שאתם מדברים על משהו דומה:(??)

portal.colman.ac.il

פורסם
  • מחבר

אוקיייי.... אז מה יהיה קשה? משעמם? כאב ראש? מעניין? נחמד?.... תנו קצת פירוט אני קצת חושש... זה תפקיד ששווה או שסתם בבאסה?

אגב, אמרו לי שאני יעבור חפיפה [לא הגדירו כמה זמן כל כך] בחברה בת"א בשם "בריטניקה".

מה אתם חושבים ?

המון תודה לכל המגיבים, אגב, זה לא קשור בכלל שזה רק בחיל האוויר או משהו כזה.. התוכנה מתפתחת עכשיו בכל צה"ל בעיקר בבט"רים ובסיס קורסים כדי לארגן את כל החומר על כל תזוזה וכל מידע על חייל כלשהו.

שוב תודה ! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים