פורסם 2007 בינואר 3118 שנים כותרת:מה ההבדלים בין רגסאת הRetail לOEM?(ויין ויסטא)גרסאת הOEM ממש זולה יחסית לretailעל מה המחיר הנמוך יותר בהרבה?הבנתי גם שהOEM מיועדת למכירה עם מחשבים חדשים, האם אפשר לקנות אותה גם למחשב לא חדש?
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים לפי תנאי הרישיון, מיועדת למכירה עם מחשב חדש בלבד, ולא ניתנת להעברה ממחשב למחשב.
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר אם קניתי חלקים שמיועדים למערכת מחשב חדשה בקייץ בחנות מסויימתיתנו לי בחנות לרכוש גרסאת OEM? כאילו לשדרג
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר אבל כרגע אין סיכוי שימכרו לי בלי קשר לכלוםכי הם מעדיפים למכור מערכת מחשב בדרך כשיש ביקושעוד שאלה, למה לאולטימייט לא ראיתי שתי גרסאות (גרסאת 32 ו64 ביט)?
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים לכל גרסה אם אני לא טועה יש 32 ו 64 ובכמובן שיש ל Ultimate 64.לכל גרסה (32 או 64) ההתקנה היא נפרדת (על סידי נפרד) ואתה לא בוחר את זה במהלך ההתקנה.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר אני מדבר על הגרסאותבOEM מפרידים שין שתי הגרסאות של האולטימייטאבל ברטייל לא ראיתי שיש גרסא נפרדת
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים ברישוי OEM זה מגיע בגרסאות נפרדות .בגרסאות RETAIL , הDVD מגיע עם 2 הגרסאות על המדיה , גם 32 וגם 64 , ואתה בוחר מה אתה רוצה להתקין .כך זה עם כל גרסאות הויסטה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.