פורסם 2007 בינואר 3118 שנים מחקתי בטעות חלק מהפונטים בתיקיה שלהם בC> WINDOWN. עכשיו חסרים לי פונטים והווינדוס נראה מוזר. ניסיתי להכניס את הדיסק XP ולהתקין את הפונטים של המזרח התיכון, אבל זה לא נותן לי את האפשרות. מה עושים? :'(
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים תלך למחשב אחר ל c:\windows\fontsתעשה העתקה ותדביק אצלך באותו מקום .זה מזהה את זה ועשה מיני התקנה .אם את רוצה תגיד מה מחקת ואני אביא לך מאצלי
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים מחבר הבעיה שמחקתי קבוצה גדולה של פונטים שאני לא זוכר את השמות.יש מצב שאתה מכווץ את התיקיה של הפונטים ומעלה לאינטרנט? :-*
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים מחבר אה אם זה כזה גדול אז בטח שלא.פשוט אני זוכר שבדקתי לפני שמחקתי כמה הכל שוקל (כי חשבתי להעביר את הכל) וזה שקל 19.
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים גם לי נמחקו פעם פונטים במחשבולא ידעתי מה לעשות איתםאני ישמח מאוד אם משהו יעלה את התיקיה הזאת מאצלו!!נ.ב אי אפשר להוריד את החבילה הבסיסית שלהם מהאתר של מייקרוסופט או משהו?תודה!
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים אני לא מכיר ממש אתרי file hosting serversתגידו לי לאן ואני יעלה לשם עכשיו זה אחרי קיווץ זה 35MB
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים יש את rapidshare.com/rapidshare.de megaupload.com ויש עוד כמה שאני לא ממש זוכר...
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים באימיול ובאינטרנט יש חבילות עם מלא נוספים אז הם שמים שם גם את הסטנדרטים בדרך קבע מסיבותיהם שלהם אז תחפש ותמצא.
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים תודה אחי אני מוריד!!תיכף אני יגיד לך אם זה עובד אצלי לפחות!תודהעריכה:תודה אחי זה עובד אצלי!!אתה גדול!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.