פורסם 2007 בינואר 3118 שנים ^,הצעות מישהו?שירטטי משהו עם מייצב מתח LM,שיוריד ל6V,עוד LED שייקח 3V,נגד שאני לא יודע איך לחשב את הערך הרצוי,וקבל שימנע קפיצות במתח.ואז נזכרתי שאני צריך בכלל 5 וולט :\ .צריך שיהיה זרם יציאה של, 500MAומתח של5V.תודה
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים ^,הצעות מישהו?שירטטי משהו עם מייצב מתח LM,שיוריד ל6V,עוד LED שייקח 3V,נגד שאני לא יודע איך לחשב את הערך הרצוי,וקבל שימנע קפיצות במתח.ואז נזכרתי שאני צריך בכלל 5 וולט :\ .צריך שיהיה זרם יציאה של, 500MAומתח של5V.תודהאתה צריך לדעת איפה בדיוק באיזה פינים מקבל הV 3 טעינה כמו שאני זוכר המכשיר נטען דרך שקע USB מיני רגילניסתה לחבר כבל USB MIN למכשיר ואת הקצה השני למחשב המכשיר מקבל טעינה ?
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר כן אני מטעין אותו דרך המחשבעריכה:זה לא בעיה לזהות את המינוס והפלוס ביציאת USB MINI...הבעיה היא איך לבנות את המעגל[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים מחבר סליחה על ההקפצה אבל עברו כבר יומיים...הבעיה העיקרית היא איך לסדר שיהיה זרם של 500MA
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים מחבר אפשר יותרהמטען של הV3X שלי מספק מעל 1000MAאבל לי יש V3 רגיל,לאמא שלי יV3C,ואני יכול לטעון עם המטען שלה.המטען שלה נותן 500 MA.אבל לפי המעגל ששירטתי,כמה MA אני אקבל?(סוללה של 9V)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.